OmdömesStalle

  Recensioner MiniTodd

  Barn

  behöver mycket saker, och många olika saker. De behöver såklart alla nödvändigheter som barnstol, bilbarnstol, säng etc. Men sen så behöver de även kläder, mycket kläder och de sak hålla i alla väder och i alla sorters lekar. Man vill inte köpa nya kläder till sitt barn för att sedan upptäcka att de har gått sönder under den första lekstunden. Om man vill införskaffa sig nya kläder till sitt barn så kan man såklart åka till en fysisk butik och kolla utbudet där. Men som förälder kan det kanske ibland vara svårt att hitta tiden till att gå omkring i butiker, samt att det ibland kan kännas lite jobbigt att gå omkring med en barnvagn i butiker. Så därför är det bra att man nuförtiden kan köpa alla nödvändigheter till barnet online. Man kan sitta hemma bekvämt och surfa med mobilen eller datorn och sedan beställa hem de produkterna man blev intresserad av. Eftersom e-handeln är en så populär sak nuförtiden sköts all kundservice väldigt smidigt om man har några frågor samt att alla returer är enkla att göra. En nätbutik som är verksam i Sverige som säljer barnkläder är miniTodd.

  Hur är kvaliteten på produkterna som miniTodd säljer och hur är storlekarna? Är returerna svåra att genomföra och hur ska jag ta mig till om jag skulle få hem en produkt som jag inte beställt? Det är frågor man kan få svar på genom att läsa andra personers recensioner som redan har någon erfarenhet av företaget i fråga.

  Mer information om miniTodd

  miniTodd är en nätbutik som är verksam i Sverige och som säljer barnkläder anpassade för alla tillfällen. För tillfället har företaget ingen fysisk butik utan endast handel online men de har ett fysiskt showroom i Sverige där man kan se vad de erbjuder för produkter.

  Vad erbjuder miniTodd sina kunder?

  miniTodd har ett sortiment av barnkläder som är anpassade för både pojkar och flickor och även för barn i många olika åldrar. På hemsidan finns olika kategorier som tex: flickor, pojkar, baby, nyinkommet, skor och accessoarer etc. Oberoende hur stor eller liten beställning man väljer att göra från miniTodds hemsida kommer frakten att vara gratis och leveranstiden är mellan 2–3 dagar. Alla paket levereras med Postnord och levereras även till det närmaste Postnord-ombudet. Från och med att man har tagit emot sin produkt har man 14 dagar på sig att göra en retur om man känner sig missnöjd med någon produkt, men då får man själv stå för returfrakten. Klarna är de som sköter betalningarna på hemsidan så man kan välja mellan faktura, delbetalning eller direktbetalning.

  Hur kan man komma i kontakt med miniTodd?

  Om man har några frågor eller funderingar till företaget kan man börja med att gå in på deras hemsida för att sedan läsa igenom all information och alla villkor. Hittade man inte svaret på sin fråga och vill kontakta kundtjänsten kan man göra det genom att skicka e-post.

  Har du någon erfarenhet av företaget miniTodd? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension.


  Barnkläder.

  Konsument recension

  MiniTodd
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om MiniTodd

  Din recension

  FAQ

  Är MiniTodd ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om MiniTodd. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder MiniTodd?

  MiniTodd är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode, Barn & Baby. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van MiniTodd gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.