Milker

Alla recensioner

Milker

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld
Hallbergs Guld
1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Milker

Att få tillskott i familjen är såklart en av de roligaste sakerna som finns. Det är spännande och man kommer att få lära känna en helt ny liten person. När man ska få ett barn så är det mycket förberedelser som ska göras, man måste göra alla nödvändiga inköp som tex en säng, kläder, nappar, barnvagn etc. Men även efter att barnet är fött så är det nästan ännu mer att tänka på. Och en sak som väldigt många mammor gör och som de tänker dagligen på är amningen, och om det kanske finns produkter som skulle kunna underlätta amningen. Om man vill ha nya produkter så kan man såklart åka till en fysisk butik och kolla utbudet där. Men det kan vara ganska svårt att hitta tiden till det, i synnerhet och man har ett nyfött barn. Men därför kan man beställa hem produkter medans man sitter hemma bekvämt i soffan med sitt barn. Ett företag som säljer produkter för mammor som ammar är Milker. 

Kommer produkterna att leva upp till förväntan och är de av bra kvalitet? Är returerna svåra att göra och kommer jag enkelt kunna få kontakt med kundbetjäningen om det behövs. Det är frågor man kan finna svaret på om man läser andra personers recensioner. Personer som redan har tankar och åsikter om företaget i fråga. 

Mer info om företaget Milker
Milker är ett företag som säljer och producerar amningskläder. Företaget är lanserat och grundat i Danmark en de finns även tillgängliga i andra länder. Milker har ett flertal olika fabriker i Portugal, Kina, och Turkiet och de skickar sina produkter så långt som till USA och Australien. 

Vad erbjuder Milker sina kunder?
Inne på Milkers hemsida finns det olika kategorier som tex amningskläder, amningströjor, mammakläder etc. Om man vet exakt vad det är man är ute efter så kan man använda sig av sökfunktionen för att hitta just de produkterna. Den vanliga leveranstiden hos företaget är 3 dagar, men det kan ta upp till 7 dagar om det är hög efterfrågan. Om man gör en beställning via Milker som överstiger 1 100 kr kommer frakten att vara gratis, men annars kommer det att tillkomma en fraktkostnad beroende på vilket leveransalternativ som man har valt. Om man får hem en produkt och känner sig missnöjd med den har man 14 dagar på sig att returnera den till företaget så länge som den är i oförändrat skick. 

Milker har även ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få information om alla kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Milker?
Om man skulle vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst kan man göra det antingen via e-post eller på telefon. Men innan man kontaktar dem kan an gå in på deras hemsida för att läsa all information och alla villkor som finns där, chansen är stor att man då hittar svaret på sin fråga. 

Har du handlat hos Milker? Om du har det kan du gärna skiva en egen recension


Mammakläder.