OmdömesStalle

  Recensioner Milker

  Att få tillskott i familjen är såklart en av de roligaste sakerna som finns. Det är spännande och man kommer att få lära känna en helt ny liten person. När man ska få ett barn så är det mycket förberedelser som ska göras, man måste göra alla nödvändiga inköp som tex en säng, kläder, nappar, barnvagn etc. Men även efter att barnet är fött så är det nästan ännu mer att tänka på. Och en sak som väldigt många mammor gör och som de tänker dagligen på är amningen, och om det kanske finns produkter som skulle kunna underlätta amningen. Om man vill ha nya produkter så kan man såklart åka till en fysisk butik och kolla utbudet där. Men det kan vara ganska svårt att hitta tiden till det, i synnerhet och man har ett nyfött barn. Men därför kan man beställa hem produkter medans man sitter hemma bekvämt i soffan med sitt barn. Ett företag som säljer produkter för mammor som ammar är Milker.

  Kommer produkterna att leva upp till förväntan och är de av bra kvalitet? Är returerna svåra att göra och kommer jag enkelt kunna få kontakt med kundbetjäningen om det behövs. Det är frågor man kan finna svaret på om man läser andra personers recensioner. Personer som redan har tankar och åsikter om företaget i fråga.

  Mer info om företaget Milker

  Milker är ett företag som säljer och producerar amningskläder. Företaget är lanserat och grundat i Danmark en de finns även tillgängliga i andra länder. Milker har ett flertal olika fabriker i Portugal, Kina, och Turkiet och de skickar sina produkter så långt som till USA och Australien.

  DIY Mason Jar Goat Milker. Under $30!

  Vad erbjuder Milker sina kunder?

  Inne på Milkers hemsida finns det olika kategorier som tex amningskläder, amningströjor, mammakläder etc. Om man vet exakt vad det är man är ute efter så kan man använda sig av sökfunktionen för att hitta just de produkterna. Den vanliga leveranstiden hos företaget är 3 dagar, men det kan ta upp till 7 dagar om det är hög efterfrågan. Om man gör en beställning via Milker som överstiger 1 100 kr kommer frakten att vara gratis, men annars kommer det att tillkomma en fraktkostnad beroende på vilket leveransalternativ som man har valt. Om man får hem en produkt och känner sig missnöjd med den har man 14 dagar på sig att returnera den till företaget så länge som den är i oförändrat skick.

  Milker har även ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få information om alla kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Milker?

  Om man skulle vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst kan man göra det antingen via e-post eller på telefon. Men innan man kontaktar dem kan an gå in på deras hemsida för att läsa all information och alla villkor som finns där, chansen är stor att man då hittar svaret på sin fråga.

  Har du handlat hos Milker? Om du har det kan du gärna skiva en egen recension.


  Mammakläder.

  Milker
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Milker

  Din recension

  FAQ

  Är Milker ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Milker. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Milker?

  Milker är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode, Barn & Baby. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Milker gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.