Militär Historia

Alla recensioner

Militär Historia

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Militär Historia

Även fast hela världen och allting har blivit så digitalt och internetbaserat så tycker väldigt många personer ändå om att läsa en fysisk tidning, och de vill inte att hela de grejen ska dö ut. Det är en viss charm att sitta och läsa en fysisk tidning, plus att man smidigt kan klippa eller dra ut en sida om det är något som man skulle vilja spara på. Vissa tycker om att varje morgon gå ut till postlådan för att läsa en nyhetstidning till morgonkaffet, medans andra gillar att prenumerera på en speciell tidning som är inriktad på något skilt som text: båtar, bilar, matlagning, träning etc. En tidning som man kan prenumerera på i Sverige är Militär Historia. Och den tidningen innehåller information, och intressanta artiklar om saker som har hänt i världen under alla år. 

Hur går alla betalningar till om jag vill prenumerera på tidningen Militär Historia och kan jag plötsligt avluta prenumerationen om jag inte längre vill ha tidningen? Är de värt pengarna och vad ska jag göra om jag inte känner mig nöjd? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på genom att läsa andra personers recensioner och de vad de har för tankar och åsikter om företaget i fråga. 

Mer information om Militär Historia
Militär Historia är en tidskrift som är grundad och lanserad i Sverige. Tidningen har redan funnits i Sverige under flera års tid och är en populär tidning bland folk som är intresserade av krig och andra konflikter. I dagsläget finns tidningen både som en fysisk kopia som kommer hem i brevlådan med jämna mellanrum men har man en prenumeration på tidningen så får man även tillgång till den digitala versionen av tidningen, som man sedan kan ha med sig då man är på resande fot. 

Vad erbjuder Militär Historia sina kunder?
I tidningen Militär Historia ingår det i varje nummer tex: taktik och teknik, krigshistoriens avgörande drabbningar, personporträtt, nyheter samt recensioner och liknande artiklar. Tidningen fungerar som en prenumeration och för att påbörja en prenumeration ska man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan fylla i personuppgifter samt betalningsuppgifter. När man påbörjar sin prenumeration kan man välja hur många nummer man skulle vilja ha av tidningen. Det har ingen skillnad vilket alternativ man väljer för det ingår alltid 14 dagars öppet köp om det är så att man känner sig missnöjd med tidningen av någon anledning. När det kommer till själva betalningen så kan man välja mellan kortbetalning eller direktbetalning via internetbanken. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Militär Historia?
Skulle man vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst så kan man göra det antingen via e-post eller telefon. Men innan man kontaktar dem kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan läsa igenom de oftast ställda frågorna. Chansen är stor att man då redan kommer hitta svaret på sin fråga. 

Har du någon erfarenhet av företaget och tidningen Militär Historia? Om du har det kan du skriva en egen recension


Varför det är viktigt att läsa.