Milanoo

Alla recensioner

Milanoo

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld
Hallbergs Guld
1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Milanoo

Då man själv skapar och sätter ihop sin egen klädstil så har man möjligheten att med olika typer av mösnter, färger och även tyger kunna uttrycka sin kreativitet och sin personlighet endast med sina kläder. Man kan välja hur mycket eller lite man vill visa ut av sin kropp dagligen, men inte bara det utan man kan uttrycka hela känslor genom sina kläder och sin utvalda stil. Vissa personer gillar inte alls att köpa nya kläder och prova olika stilar vilket är helt okej. Men under de senaste åren har folk runt om blivit allt mer modiga och man vågar gå emot trender vilket ledar till at alla inte ser likadana ut. Kläder och plagg finns det hur mycket som helst av, även butiker som säljer kläder finns det hur många som helst av. Så det kan vara svårt att veta vart man ska vända sig och shoppa, online eller i fysiska butiker? Milanoo är ett företag och en nätbutik som erbjuder kläder och accessoarer. 

Är produkterna värda sitt pris hos Milanoo? Hur är storlekarna på kläderna som företaget säljer, lönar det sig att antingen gå upp eller ner i storlek? Vilka olika material använder de sig av de då skapar sina kläder, och har de tänkt på klimatet under sin production av produkter? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa recensioner som andra personer har skrivit.

Mer information om företaget Milanoo
Albert Feng är personen som grundade och lanserade företaget under 2008 och de är idag verksamma på online marknaden genom att erbjuder kläder till både kvinnor och män. Idag driver inte företaget någon typ av fysisk verksamhet utan de är verksamma online via sin nätbutik

Vad erbjuder Milanoo sina kunder?
Olika produktkategorier finns inne på företagets hemsida samt att det finns en sökfunktion som kunderna kan använda för att söka bland alla produkter i sortimentet. Användarna av hemsidan kan själva välja vilket språk de vill använda hemsidan på och även i vilken valuta de vill se produkt priserna. På varje enskild produkt finns det en uppskattad leveranstid och även vad det skulle kosta att leverera just den produkten. Kunderna har möjligheten att välja expressleverans för att snabbare få sitt paket levererat. Inom 14 dagar är det möjligt att göra en retur från mottagandet av produkten. 

Milanoo erbjuder även sina kunder ett nyhetsbrev som de kan prenumerera på för att tex få kuponger till inkorgen på e-posten som de sedan kan använda i nätbutiken. 

Hur kundtjänsten hos Milanoo kan nås
Undrar kunderna över något så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos Milanoo genom att skicka e-post, då ska kunden komma ihåg att lägga till order nummern om hen redan har någon eftrsom det kans snabba upp ärendet. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.
 
Har du gjort något inköp hos Milanoo? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten var till hjälp för dig om du kontaktade dem och om du kommer att handla hos dem igen. 


Tips på basplagg.