Mejuri

Alla recensioner

Mejuri

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Mejuri

Ibland kan det kännas som man har en outfit som det fattas något från och i dessa fall kan lösningen vara att lägga till smycken och accessoarer för att fylla ut. I vissa fall föredrar man att bär smycken som är skrikiga och verkligen sticker ut medans det däremellan är snyggare som man väljer att gå för endast en liten tunn guldkedja. Vissa som köper smycken vill köpa billiga medans andra vill betala en större summa för att faktiskt ha ett smycke som håller. Därför har vi här på OmdömesStälle valt att erbjuda recensioner så att så många som möjligt där ute ska känna sig nöjda över sina inköp. 

Här kommer företaget Mejuri som erbjuder sina kunder handgjorda smycken online. 

Mer om Mejuri
Noura Sakkijha är personen som grundade och lanserade företaget och de lanserade sina första smycken under 2015. Noura ansåg att smyckesmarknaden då endast fanns för att män skulle ge smycken som present till kvinnor, därför valde hon att ta fram sin egna nätbutik där kvinnor själv kan unna sig och köpa smycken åt sig själva. Förutom att de är möjligt att köpa Mejuri´s produkter direkt via deras hemsida har de även ett flertal fysiska butiker som är utspridda i USA, Kanada och Storbritannien. 

Mejuri har valt att erbjuda sina kunder smycken som både kan användas i vardagen men även under finare tillställningar. De strävar efter att ha en så hållbar försörjningskedja som möjligt vis tillverkningen av smyckena och de kan även spåra och hålla koll på varifrån alla material kommer. 

Det som erbjuds hos Mejuri
Efter att kunden lagt till valfri produkter i kundkorgen och även fyllt i all information som har med betalningen att göra så kommer hen att inte behöva betala någon fraktavgift om kunden väljer att göra ett inköp på $200 eller mer. Det är givetvis möjligt att handla för en summa på mindre än $200 men då läggs det till en fraktavgift på $30. Från och med den dagen då företaget tagit emot kundens beställning och skickat iväg den från sitt lager kan kunden räkna med en leveranstid på mellan 3 och 5 arbetsdagar. Eftersom företaget har sitt säte i USA kan det för internationella kunder även tillkomma moms eller tullavgifter på beställningen. Kunder har möjligheten att lämna tillbaka någon produkt inom 30 dagar efter mottagandet av den. För att företaget ska godkänna returen ska produkten inte vara använd samt att den fortfarande ska befinna sig i originalförpackningen. Via meddelande, e-post eller telefon kan man komma i kontakt med kundtjänsten hos Mejuri. 

Åsikter om Mejuri
Skulle du vilja lämna en recension här hos oss på OmdömesStälle om det är så att du har erfarenhet av företaget? Berätta om du tycker att smyckena är värda sitt pris, om de håller den kvaliteten de borde vid användning och om du tror att du kommer att handla hos dem igen eller inte. Var oberoende då du berättar varför du tycker som du gör. 


Tips på hur man kan förvara sina smycken.