Megashop

Alla recensioner

Megashop

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Pen Store

Pen Store

1 recensioner

Välkommen till företaget som är vassast på pennor och konstnärsprodukter. Detta företag heter Pen Store och hos dem ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Megashop

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Megashop är ett företag som erbjuder sina kunder olika sorters kontorsmaterial.  

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos Megashop? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag. 

Mer information om Megashop
Megashop är ett svenskt företag som grundades och lanserades under 2004. Sedan företagets start har det sålt bläckpatroner, butikstillbehör, lasertoner mm. Megashop har en lagerbutik som ligger i Karlstad i Sverige. 

Vad erbjuder Megashop sina kunder?
På företagets hemsida har kunden möjligheten att se olika produktkategorier om tex: datorprodukter, för skrivbordet, ergonomi och så vidare. En sökfunktion finns även tillgänglig för användning. Kunder kan handla hos företaget som antingen en privatperson eller via deras företag, på hemsidan kan kunden välja om hen vill se priser inklusive eller exklusive moms. När beställningar görs via hemsidan kommer leveranskostnaderna att variera beroende på vikt och volym på paketet, men summan kan ses innan kunden genomför hela beställningen. Gör en privatperson en beställning hos Megashop kommer hen att kunna hämta ut paketet inom 1–4 dagar. Är kunden i behovet av att göra en retur måste hen börja med att kontakta företaget via e-post, efter det skicka tillbaka produkten och då står kunden för returkostnaderna

Har du eventuellt handlat hos Megashop?
Företagets kundtjänst kan nås antingen via e-post eller på telefon. Inne på företagets hemsida finns det information samt villkor om tex leveranser, betalningar, returer samt reklamationer. Skulle möjlig tvist eller reklamation uppstå ska kunden i första hand kontakta kundtjänsten hos Plickoplock för att sedan gå vidare med ärendet. Kunder hos Megashop har 2 års reklamationsrätt på produkterna. 

Har du varit kund hos Megashop? Om du har det kan du skriva en egen recension vad du tyckte och tänkte om tex kvaliteten på deras produkter, hur kundtjänsten fungerade om du var tvungen att vara i kontakt med dem samt hur returerna fungerade ifall du har gjort en sån. Skriv din egen recension på omdomesstalle.se. 


Hur man kan optimera sitt hemmakontor.