OmdömesStalle

  Recensioner Megashop

  E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Megashop är ett företag som erbjuder sina kunder olika sorters kontorsmaterial.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos Megashop? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Mer information om Megashop

  Megashop är ett svenskt företag som grundades och lanserades under 2004. Sedan företagets start har det sålt bläckpatroner, butikstillbehör, lasertoner mm. Megashop har en lagerbutik som ligger i Karlstad i Sverige.

  Tiedätkö miten toimia, jos haluat peruuttaa verkkokauppaostoksen

  Vad erbjuder Megashop sina kunder?

  På företagets hemsida har kunden möjligheten att se olika produktkategorier om tex: datorprodukter, för skrivbordet, ergonomi och så vidare. En sökfunktion finns även tillgänglig för användning. Kunder kan handla hos företaget som antingen en privatperson eller via deras företag, på hemsidan kan kunden välja om hen vill se priser inklusive eller exklusive moms. När beställningar görs via hemsidan kommer leveranskostnaderna att variera beroende på vikt och volym på paketet, men summan kan ses innan kunden genomför hela beställningen. Gör en privatperson en beställning hos Megashop kommer hen att kunna hämta ut paketet inom 1–4 dagar. Är kunden i behovet av att göra en retur måste hen börja med att kontakta företaget via e-post, efter det skicka tillbaka produkten och då står kunden för returkostnaderna.

  Har du eventuellt handlat hos Megashop?

  Företagets kundtjänst kan nås antingen via e-post eller på telefon. Inne på företagets hemsida finns det information samt villkor om tex leveranser, betalningar, returer samt reklamationer. Skulle möjlig tvist eller reklamation uppstå ska kunden i första hand kontakta kundtjänsten hos Plickoplock för att sedan gå vidare med ärendet. Kunder hos Megashop har 2 års reklamationsrätt på produkterna.

  Har du varit kund hos Megashop? Om du har det kan du skriva en egen recension vad du tyckte och tänkte om tex kvaliteten på deras produkter, hur kundtjänsten fungerade om du var tvungen att vara i kontakt med dem samt hur returerna fungerade ifall du har gjort en sån. Skriv din egen recension på omdomesstalle.se.


  Hur man kan optimera sitt hemmakontor.

  Megashop
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Megashop

  Din recension

  FAQ

  Är Megashop ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Megashop. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Megashop?

  Megashop är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Megashop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.