Mediumtall

Alla recensioner

Mediumtall

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Mediumtall

Alla ser vi ju inte lika ut och bra är ju det, men för personer som är långa så kan det vara svårt att hitta kläder som passar, oberoende om man är kvinna eller man. Det finns företag som vet om att alla inte har det lika lätt när det kommer till att handla kläder, så företaget MediumTall är ett företag som valt att erbjuda produkter till personer som helt enkelt är långa

Är produkterna som MediumTall säljer gjorda av bra kvalitet? Finns det något jag borde veta om innan jag gör min beställning hos dem, och skickar de sina produkter till fler olika länder runt om i världen? Läs andra personers recensioner här inne hos oss, för att se vad de har för erfarenheter av företaget. 

Mer om MediumTall
MediumTall är ett företag och en nätbutik som grundades och lanserades av två vänner som båda två är 192 cm långa. Under 2015 valde vännerna att lansera företaget och senare under 2020 hade de företaget som sitt heltidsjobb. På företaget arbetar det idag ett flertal personer och de driver även ett program/samarbete där influencers har möjligheten att samarbete med dem och helt enkelt bli deras ambassadör. I dagsläget erbjuder företaget endast sina produkter online, och alltså inte i någon fysisk butik. 

Det som MediumTall erbjuder
Olika klädprodukter som företaget erbjuder är skjort och t-skjortor, jackor och tröjor, jackor byxor mm. När kunden har valt vilka produkter hen skulle vilja köpa så ska hen fylla i hur hen skulle vilja betala för sitt köp, kunderna har möjligheten att välja mellan att betala direkt med kort, via internetbanken, eller via delbetalning via Klarna, eller Klarna faktura. Företaget levererar sina produkter till länder runt om i världen med DHL, och från och med att företaget skickar iväg kundens paket kan hen räkna med en leveranstid på cirka 2 dagar. Kunderna har även möjligheten att spåra sitt paket medans det är på väg. Kunderna har möjligheten att lämna tillbaka någon produkt inom 14 dagar efter att hen tagit emot den. För att föra en retur ska kunden fylla i en blankett, och kunden har även möjligheten att byta storlek på någon produkt som hen köpt om den inte passade. När det görs returer får kunden själv stå för returkostnaden vilket är 9,90€. Om en retur blir godkänd så kommer hen att inom 5 dagar få sina pengar tillbaka. MediumTall har en kundtjänst som kan kontaktas via e-post.

Erfarenheter av MediumTall 
Är du en lång person som har någon typ av erfarenhet av företaget MediumTall? Om du har det kan väl du lägga lite tid på att skriva en egen recension om företaget där du med dina alldeles egna ord berättar vad du tycker om företaget och om du har något att säga om deras produkter. Det är helt gratis att via oss på OmdömesStälle dela med sig av tankar och åsikter, kom ihåg att vara ärlig i din recension. 


Långa personer.