OmdömesStälle

  Recensioner Mediconline

  Produkter

  för att på att alla möjliga vis förbättra hälsan finns det oändligt många av. Det finns olika träningsprodukter man kan köpa för att tex mer effektiv träna hemma, man kan köpa olika kosttillskott för att se till att man inte har brist på något och så vidare. Att handla på nätet är något som är otroligt vanligt och det blir vanliga för varje dag som går, detta är dels för att det är så otroligt smidigt att handla dygnet runt men även för att utbudet är så otroligt stort. Därför har även många företag valt att både erbjuda sina kunder fysiska butiker och även en nätbutik. När det kommer till olika hälsoprodukter så är Mediconline ett företag och en nätbutik som erbjuder sina kunder dessa produkter.

  Genom att läsa andra personers recensioner kan man få svar på olika frågor som tex hur leveranserna fungerar, hur man ska göra vid behovet av retur eller hur kvaliteten på produkterna är.

  Mer information om Mediconline

  Under hösten 2007 lanserades och grundades företaget och då hade de ett sortiment som mest bestod av stödstrumpor och gravidprodukter. Efter det tog företaget in mer produkter i sitt sortiment. Under företagets första år drev de 2 stycken separata butiker men valde sedan under 2018 att slå ihop de två butikerna. Företaget producerar och tillverkar inte sina egna produkter utan de fungerar som en återförsäljare via nätet utav olika produkter inom hälso-kategorin.

  Vad erbjuder Mediconline sina kunder?

  Stödstrumpor, hud och hygien, skönhet, fot och häl är några av produktkategorierna som finns inne på företagets hemsida. Även en sökfunktion finns tillgänglig för kunderna att använda. Inne på företagets hemsida kan kunderna välja i vilken valuta de vill se priserna, samt att de går att välja om de vill se med eller utan moms i priserna. Oberoende hur stor eller liten beställning kunderna väljer att göra så läggs det till en fraktavgift på 29 kr på alla beställningar som görs inom Sverige, är det så att kunderna vill ha sitt paket levererat hem till dörren så kommer det att kosta dem 39 kr. Betalningarna som sker via företaget hemsidan sköts vis Svea vilket betyder att kunderna kan välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken, delbetalning eller på faktura. 14 dagar har kunderna på sig att returnera sitt köp vid behov.

  Hur kan kundtjänsten hos Mediconline nås?

  Kundtjänsten hos företaget kan kunderna nå antingen via telefon eller via e-post. Inne på företagets hemsida finns det även villkor och annan information som kunderna kan läsa innan de kontaktar kunderna. De oftast ställda frågorna som kunderna brukar ställa företaget finns även besvarade inne på deras hemsida. Skulle kunderna vara i behovet av att lämna in en reklamation så kan kunderna börja med att kontakta kundtjänsten för att sedan gå vidare med sitt ärende.

  Har du någon erfarenhet av Mediconline? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om produktkvaliteten, leveranstiderna och även om du var tvungen att göra en retur eller en reklamation.


  Tips på en hälsosam dryck.

  Unboxing & Test | HTC Vive VR-kit!

  Mediconline
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Mediconline

  Din recension

  FAQ

  Är Mediconline ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Mediconline. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Mediconline?

  Mediconline är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Mode, Kosmetika & Personliga Hygienprodukter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Mediconlines webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.