OmdömesStalle

  Recensioner Maxmode

  Intresset för mode och kläder är något som växer hela tiden bland en massa människor, både bland kvinnor och män samt både yngre och äldre. Med kläder och olika stilar kan man få vara kreativ, man kan uttrycka sin personlighet med olika färger och former samt att man kan skapa helt unika stilar genom att plussa ihop olika saker. Om man har ett intresse för mode eller annars bara är ute efter nya kläder så måste man hitta en plats där man kan införskaffa sig nya plagg. En sak man kan göra är att åka till några fysiska butiker, se hur utbudet ser ut och sedan se om man hittar något som faller i smaken eller inte. Men att göra det kan ofta vara ganska tidskrävande, samt att utbudet inte alltid är så stort och så kanske det inte finns så många olika storlekar att välja mellan. Så därför är det bra att man kan handla via nätet. Det är smidigt, det går relativ fort, man behöver inte anpassa sig till några öppettider samt att man behöver inte ens lämna hemmet. Maxmode är ett företag som erbjuder sina kunder badkläder, nattkläder och underkläder via sin hemsida.

  Genom att läsa andra personers recensioner om företag som tex Maxmode kan man finna svaret på många knepiga frågor som man inte annars skulle fått besvarad utan någon egen erfarenhet. Det är alltid bra att både läsa och skriva recensioner om man har några tankar eller åsikter om ett företag, eftersom det kan hjälpa personer i framtiden.

  Mer info om företaget Maxmode

  Företaget har varit verksamma i mer än 20 år, de är verksamma online samt att de har fysiska butiker som ligger i Skövde och Lidköping. Företagets nätbutik har varit verksam under de senaste åren och det är två stycken kvinnor med namnen Frida och Anette som driver verksamheten.

  who you can use blocket arabic users.mp4

  Vad erbjuder Maxmode sina kunder

  Inne på företagets hemsida finns det en sökfunktion som kunderna kan använda sig av, samt att de finns olika produktkategorier. Den vanliga leveranstiden då kunderna gör en beställning är på 2–4 dagar, och det är Postnord och DHL som har hand om leveranserna. När kunderna gör en beställning så har de upp till 14 dagar på sig att returnera den om de känner behovet av det. Skulle kunden vilja returnera en produkt så ska hen fylla i en retursedel samt att kunden får stå för returkostnaden.

  Har du varit kund hos Maxmode?

  Kunderna kan komma i kontakt med företagets kundtjänst genom e-post eller via telefon. Inne på företagets hemsida kan kunderna även läsa igenom villkoren där de kan hitta information om tex leveranser, reklamationer eller returer. Skulle kunden vilja lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta kundtjänsten för att sedan gå vidare med sitt ärende.

  Har du någon gång handlat hos Maxmode? Om du har det kan du skriva en recension där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkterna, hur leveranstiderna var och om kundtjänsten var till hjälp om du var tvungen att kontakta dem.


  Modetips till hösten.

  Maxmode
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Maxmode

  Din recension

  FAQ

  Är Maxmode ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Maxmode. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Maxmode?

  Maxmode är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Maxmode gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.