OmdömesStälle

  Recensioner MattConcept

  Att handla online är något som nästan alla av oss gör. Det går så smidigt att göra det eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider samt att utbudet oftast är större online och det kan även ofta vara så att det är mycket billigare att handla online. Det finns väldigt många olika nätbutiker att välja mellan där ute. Vissa nätbutiker har valt att fokusera på en viss typ av produkt och säljer därför endast sådana produkter, medans andra nätbutiker försöker ha ett så stort utbud som möjligt och säljer därför så gott som alla produkter man än kan tänka sig. MattConcept är ett företag och en nätbutik som har valt att erbjuda sina kunder mattor online.

  Är kvaliteten bra på produkterna om jag väljer att handla hos MattConcept? Hur är det med alla returer och reklamationer om jag känner mig missnöjd med någon produkt? Är produkterna värda sitt pris hos företaget? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner, oberoende om man har en positiv eller negativ erfarenhet av något företag.

  Mer information om MattConcept

  Företaget grundades och lanserades under 2006 och de är verksamma via sin nätbutik och driver ingen fysisk butik. Företaget erbjuder både mattor till privatpersoner och till företag, och är företag intresserade av mattor från MattConcept så kan företaget kostnadsfritt åka ut till företaget och välja rätt mattor.

  Minikinifolket del 2 (1982-06-18)

  Vad erbjuder MattConcept sina kunder

  Produktkategorier som finns inne på företagets hemsida är tex mattor, rum, textil inredning, heltäckningsmattor och så vidare. En sökfunktion finns även tillgänglig för kunderna att använda. Kunderna kan först beställa små gratis mattbitar för att tex kunna se om tex färgerna och modellen kommer att passa eller inte. Då kunderna gör beställningar via hemsidan så är fraktavgiften på den slutgiltiga beställningen alltid 79 kr oberoende hur stor eller liten beställning det handlar om. UPS eller DHL är de företag som levererar de större mattorna och Schenker levererar de som är smalare än 200 cm. Gör kunderna beställningar till andra länder in i Sverige så kommer fraktkostnaderna att variera, vilket kan ses innan kunden genomför sin beställning. 14 dagar har kunderna på sig att göra returer om de känner för det.

  Hur kan kundtjänsten hos MattConcept nås?

  Har kunderna några frågor eller funderingar så kan de komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post. Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att kolla igenom olika villkor där de kan få svar på frågor som handlar om tex produkterna, hur man lägger en order eller hur leveranserna fungerar. Är kunden i behovet av att lämna in en reklamation kan hen göra det genom att först kontakta kundtjänsten, för att sedan gå vidare med ärendet.

  Har du någon erfarenhet av MattConcept? Om du har det kan du skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om leveranserna, kundtjänsten om du kontaktade dem samt hur kvaliteten på produkterna var.


  Tips då man inreder sin lägenhet.

  MattConcept
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om MattConcept

  Din recension

  FAQ

  Är MattConcept ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om MattConcept. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder MattConcept?

  MattConcept är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till MattConcepts webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.