MarineOnline.se

Alla recensioner

MarineOnline.se

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn

Goalinn

1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline

Dackonline

4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

MarineOnline.se

Att handla produkter online är otroligt smidigt. Man slipper trängas i fysiska butiker samt att utbudet är extremt stort online eftersom det finns så många olika nätbutiker att välja mellan. Det har ingen skillnad vad man är ute efter oberoende om det handlar om kläder, inredning, saker till barnen, eller i detta fallet båtprylar. Båtintresse är något som är väldigt stort för många, i synnerhet de som bor uppe i Norden så är det ganska klassiskt att man har en motor eller segelbåt och åker ut med den nu och då och njuter på havet. Och de personer som har ett intresse av båtar och de som äger en båt vet att förutom att ha själva båten och flytvästar så behövs med mycket mer produkter som är nödvändigt att ha då man befinner sig på sjön. Om man är ute efter nya produkter till båten kan man gå in på en hemsida som heter MarineOnline

När man handlar hos olike företag är det alltid bra att skriva en recension efteråt och berätta vad man tyckte om företaget och dess produkter, man ska alltid skriva en recension oberoende om man har en positiv eller negativ erfarenhet av företaget. I recensioner kan man hitta svaret på många olika knepiga frågor som man endast annars kan få besvarade genom att ha en egen erfarenhet. 

Mer information om MarineOnline
Företaget är lanserat och grundat i Danmark under 2010 men har funnits på den svenska marknaden sedan 2012. I dagsläget har företaget ett utbud med över 10 000 produkter samt att det har gjort olika samarbeten med andra företag som säljer liknande produkter. MarineOnline driver endast en online verksamhet och har därför alltså ingen fysisk butik. 

Vad erbjuder MarineOnline sina kunder?
Inne på företagets hemsida finns olika produktkategorier som tex rigg och däck, elektisk utrustning, diverse utrustning etc. Vet man vad det är man är ute efter kan man genast använda sig av sökfunktionen för att kunna hitta just de produkterna. Om man gör en beställning på hemsidan som är mer än 1250 kr kommer frakten att vara gratis, men om frakten är under 1250 kr kommer det att tillkomma en fraktkostnad på 125 kr. Alla leveranser som företaget skickar ut kommer att fraktas med Bring parcels och man kan antingen välja om man vill hämta ut sitt paket från närmaste ombud eller om man vill ha paketet levererat hem till sig. Från och med att man har mottagit sitt paket har man möjligheten att göra en retur inom 30 dagar om det skulle vara så att man ångrar sig eller känner sig missnöjd över något. 

Hur kan man komma i kontakt med MarineOnline?
Vill man komma i kontakt med företagets kundtjänst kan man antingen göra det via e-post eller via telefon. Men företaget har även en FAQ på sin hemsida där de oftast ställda frågorna finns så chansen är stor att man hittar svaret på sin fråga där om man undrar över något. 

Har du handlar hos MarineOnline någon gång? Om ja, skriv då gärna en egen recension


Båttillbehör.