Mapiful

Alla recensioner

Mapiful

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen
Partykungen
3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Pen Store
Pen Store
1 recensioner

Välkommen till företaget som är vassast på pennor och konstnärsprodukter. Detta företag heter Pen Store och hos dem ...

Logo MyTrendyPhone
MyTrendyPhone
1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Mapiful

Många personer har en speciell plats som de kommer att minnas under hela livet. Det kan vara platsen/staden där man är född och uppvuxen, platsen där man träffade sin partner för första gången eller bara en plats som är väldigt speciell. Det är klart att man minns den platsen eftersom den är speciell men ibland kan det vara kul att ha en viss produkt som påminner om just den platsen, och det kan vara en produkt som tex en tavla. Ett företag som är verksamma i Sverige med namnet Mapiful säljer tavlor och affischer med kartor på där man själv kan välja platsen. 

Är produkterna värda sitt pris hos Mapiful och hur ska jag göra om jag skulle känna mig missnöjd med någon produkt? Är returerna enkla att göra och är kundtjänsten tillgänglig om man behöver hjälp av dem. Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner, eftersom de redan har någon erfarenhet av företaget i fråga. 

Mer information om Mapiful
Mapiful är ett företag som är lanserat och grundat i Sverige och hela företagets historia började med att 4 stycken vänner satt och planerade en företagsidé tillsammans. De kom sedan tillsammans på idén att sälja tavlor med kartor på där kunden själv har fått välja vilken plats på kartan som ska vara motivet

Vad erbjuder Mapiful sina kunder?
Mapiful erbjuder sina kunder olika tavlor och affischer som är skräddarsydda av kunden. Produkterna som man kan välja mellan på hemsidan är Classic Mapiful, Star Mapiful, Zodiac Mapiful och sedan även ramar. Classic Mapiful är den tavla där man själv kan välja en plats på kartan som är speciell. Star Mapiful är en tavla där man ser olika stjärnbilder och Zodiac Mapiful är en tavla där man kan välja sitt stjärntecken. Oberoende hur många tavlor man väljer att köpa eller hur dyr eller billig så kommer frakten alltid att vara gratis och alla paket levereras med DHL. När det kommer till själva betalningen kan man välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken eller via Paypal. Om det skulle vara så att man får hem sin produkt och sedan av någon orsak känner sig missnöjd så har man 14 dagar på sig att returnera paketet från och med att man har fått hem det. Returen blir endast godkänd om produkten ser helt oförändrad ut och det ska inte ha några skador. Vill man göra en retur ska man börja med att kontakta kundtjänsten. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Mapiful?
Om man har några frågor eller funderingar till företaget kan man börja med att gå in på deras hemsida för att sedan kolla igenom deras ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns. Om man inte hittade svaret på sin fråga där eller om man ändå vill kontakta kundtjänsten kan man göra det genom att skicka e-post till företaget. 

Har du någon erfarenhet av Mapiful och de produkter de säljer? Om ja, skriv då gärna en egen recension och berätta vad du tyckte. 


Mapiful.