Malyar

Alla recensioner

Malyar

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Malyar

Vem vill inte sticka ut då de går på stan? Det är rolgit då folk kommer fram och frågar var man har köpt sina kläder och när man får komplimage röver sin outft. Att våga då med mer utstickande käder är kanske inte något som man vill göra bara sådär men det kan verkligen vara bra för självförtroendet om man väljer att bära kläder som sticker ut och inte följer alla trender. Men det kan vara svårt att veta vart man ska köpa sina kläder eftersom det finns så många alternativ. Så det kan vara svårt att veta vart man ska vända sig och shoppa, online eller i fysiska butiker? Malyar är ett företag som erbjuder en nätbutik där det är möjligt att köpa en box med kläder. 

Vad kommer jag att få om jag väljer att handla hos Malyar? Hur har företaget valt att ha sina storlekar? Kommer jag att kunna beställa en box med min vanliga storlek eller kommer jag att antingen behöva köpa mindre/större kläder? Vad händer om jag köper en hel boxmen känner att jag vill lämna tillbaka några av produkterna? Finn svaren och finn även fler frågor inne hos oss här på OmdömesStalle där vi samlar recensioner. 

Mer information om nätbutiken Malyar
Hela företaget grundades och lanserades av tre stycken tjejer i UK och företaget har varit verksamma på marknaden under några års tid. Idag är företaget endast verksamma online vilket betyder att de inte driver inte någon typ av fysisk butik. De erbjuder sina kunder en tjänst där de sätter ihop en box med flera olika plagg som de sedan skickar till sina kunder. 

Vad erbjuder Malyar sina kunder?
Malyar erbjuder några olika typer av boxar som tex: sommarbox, sporty box, must haves och så vidare. Samt att de erbjuder två olika storlekar på sina boxar. Kunderna har i nätbutiken även möjligheten att köpa de olika plaggen skilt för sig. Företaget levererar sina produkter till länder runt om i världen och den vanliga leveranstiden är mellan 2 till 3 dagar för produkter som redan finns i företagets lager. DHL är företaget som levererar paketen, och kunden kan välja mellan express eller standard leverans. 

Hur kunderna kan kontakta Malyar
Skulle det vara så att det är en person som undrar över något så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos Malyar genom att skicka e-post eller genom att chatta med dem live då ska kunden komma ihåg att lägga till sin beställnings nummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.
 
Har du något erfarenhet av Malyar? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på kläderna som de säljer, om boxarn var värda sitt pris samt att du även kan berätta vad du tyckte om själva företaget.

Hos oss är det gratis att både läsa, men även att skriva recensioner om olika företag. 


Modetips.