OmdömesStälle

  Recensioner MakeUpSweden

  Smink och andra skönhetsprodukter är något som väldigt många väljer att använda sig av dagligen. Vissa känner sig kanske vackrare och snyggare då de använder smink. Att ta hand om sin hy är något som är väldigt viktigt, och det finns hur många produkter och företag där ute som helst. I dagsläget kan man använda smink som är veganskt, smink som inte testas på djur och så vidare. Att online läsa om olika företag och även läsa andras recensioner är viktigt eftersom man genom det kan få en ärlig bild av olika företag. MakeUpSweden erbjuder smink- och skönhetsprodukter, men även andra produkter som tex ansiktsskydd.

  Här inne hos OmdömesStalle är det möjligt att läsa ärligfa och pålitiliga recensioner om olika företag, som bland annat erbjuder skönhetsprodukter men även företag inom andra branscher och kategorier. Vill man skriva egna recensioner ska man komma ihåg att vara ärlig och pålitlig.

  Mer om MakeUpSweden

  MakeUpSweden är idag ett företag och en nätbutik som inte driver någon fysisk butik, utan de är verksamma online och erbjuder sina produkter via sin nätbutik. Företaget är verksamma på marknaden i form av en återförsäljare vilket betyder att de köper in sina produkter från olika tillverkare och fabriker och säljer sedan dem vidare. Företaget har sitt kontor och sitt säte i Falköping i Sverige.

  Det som MakeUpSweden erbjuder

  Olika produktkategorier finns inne på hemsidan, samt att dessa kategorier även har flera underkategorier. Priserna som är synliga inne på hemsidan är inklusive moms och är skrivna i svenska kronor. Alla produkter som företaget skickar iväg skickas från deras lager som ligger i Sverige, och det ät Postnord som har hand som leveranserna. Om kunder väljer att göra en beställning antingen inom Sverige, Danmark, Finland eller Island så behöver de inte betala någon fraktkostnad. Den vanliga leveranstiden är cirka 3 dagar, och paketet levereras antingen direkt hem till kundens brevlåda eller till närmaste utlämningsställe. 14 dagars öppet köp gäller på produkterna som företaget erbjuder kunderna. Ska en produkt returneras så ska den vara väl emballerad, i fint skick och i orginalkartong.

  MakeUpSweden har även ett eget nyhetsbrev som kunderna kan prenumerera på för att få information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur kunderna kan kontakta MakeUpSweden

  MakeUpSweden har en kundtjänst som kan nås antingen via telefon eller e-post. Men innan kunderna väljer att kontakta kundtjänsten kan de gå in på företagets hemsida för att sedan läsa igenom alla köpvillkor och annan information som finns där.

  Skulle det vara så att en kund känner sig missnjöd över något eller helt enkelt får hem en trasig produkt så är det möjligt att lämna in en reklamation till företaget. Det ät även möjligt för kunden att sedan ännu gå vidare med sitt ärenede.

  Har du någon erfarenhet av MakeUpSweden? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


  Sminktips.

  MakeUpSweden
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om MakeUpSweden

  Din recension

  FAQ

  Är MakeUpSweden ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om MakeUpSweden. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder MakeUpSweden?

  MakeUpSweden är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till MakeUpSwedens webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.