MakeUp Eraser

Alla recensioner

MakeUp Eraser

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify

Bloomify

2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic

Swiss Clinic

1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Ginos

Ginos

10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

MakeUp Eraser

Om man är en person som sminkar sig så är chansen ganska så stor att man i slutet av dagen faktiskt vill ta av sig sminket. Vissa personer föredrar kanske att använda vattenfast smink om de kanske svettas mycket på jobbet, medan andra vill ha en lätt sminkning som man vid dagens slut kan få bort så smidigt som möjligt. På kvällen hoppar man kanske in i duschen och försöker få bort sminket med vilken tvål som helst som faktiskt finns inne i duschen, men många föredrar även att använda en tvål eller en produkt som faktiskt är skapad för sminkborttagning. Personerna som ligger bakom företaget MakeUp Eraser ville även få bort sitt smink vid dans slut, och därför valde de att skapa egna produkter som de säljer via sin hemsida.

Vad gör produkterna som MakeUp Eraser säjer så mycket bättre än alla andra sminkborttagnings produkter där ute? Hur tänker företaget när det kommer till hållbarheten och planeten och finns det något jag borde veta om innan jag lägger en beställning? Glöm inte att läsa recensioner och erfarenheter här hos oss på OmdömesStälle innan du gör en beställning.

Mer om MakeUp Eraser
Unde 2013 valde en kvinna vid namnet Elexsis McCarthy att grunda och lansera MakeUp Eraser eftersom hon såg att man kunde få bort sitt smink med endast vatten, utan att behöva använda skadliga ämnen eller tvål. Lexi började tillsammans med sin släkt och familj att framställa produkter som hon än idag säljer via sin nätbutik, dock idag tillsammans med ett mycket större team samt produktsortiment.

MakeUp Eraser erbjuder sina produkter till kunder runt om i hela världen och kunden kan genast inne på sajten fylla i var hen befinner sig för att anpassa valutan på priserna.

Det som MakeUp Eraser erbjuder
Leveranstider och kostander är något som kommer att variera beroende på vikt och volym på paketet, men även vart kunden faktiskt vill ha sitt paket levererat. Om en svensk kund väljer att göra en beställning på 1095 kr eller mer kommer hen inte att behöva betala några fraktkostnader, annars läggs det till en avgift som kan ses innan hela beställningen genomförs. Får en kund hen en produkt som beställts hos företaget men kanske av någon anledning känner sig missnöjd, vad kan då göras? Kunden har möjligheten att meddela att hen vill göra en retur inom 30 dagar efter att beställningen gjorts och då kommer kunden att få sina pengar tillbaka. Vid returer får kunden själv stå för returkostnaden.

Åsikter och tankar om MakeUp Eraser
Har du något som du skulle vilja berätta om företaget om du har handlat hos dem? Kan du lämna en recension här på OmdömesStälle där du berättar om det verkligen fungerade att ta bort smink med produkterna, om du skulle rekommendera produkterna eller inte och tror du att du kommer handla hos dem igen eller inte? Det är helt gratis att både skriva och läsa recensioner hos oss.


Sminktips för nybörjare.