Majsans

Alla recensioner

Majsans

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Majsans

Intresset för mode och kläder är något som växer hela tiden bland en massa människor, både bland kvinnor och män samt både yngre och äldre. Med kläder och olika stilar kan man få vara kreativ, man kan uttrycka sin personlighet med olika färger och former samt att man kan skapa helt unika stilar genom att plussa ihop olika saker. Om man har ett intresse för mode eller annars bara är ute efter nya kläder så måste man hitta en plats där man kan införskaffa sig nya plagg. En sak man kan göra är att åka till några fysiska butiker, se hur utbudet ser ut och sedan se om man hittar något som faller i smaken eller inte. Men att göra det kan ofta vara ganska tidskrävande, samt att utbudet inte alltid är så stort och så kanske det inte finns så många olika storlekar att välja mellan. Så därför är det bra att man kan handla via nätet. Det är smidigt, det går relativ fort, man behöver inte anpassa sig till några öppettider samt att man behöver inte ens lämna hemmet. Nätbutiken Majsans har valt att sälja underkläder, men även andra accessoarer, klänningar och badkläder. 

Genom att läsa andra personers recensioner om företag som tex Majsans kan man finna svaret på många knepiga frågor som man inte annars skulle fått besvarad utan någon egen erfarenhet. Det är alltid bra att både läsa och skriva recensioner om man har några tankar eller åsikter om ett företag, eftersom det kan hjälpa personer i framtiden. 

Information om Majsans
Majsans är ett företaget och en nätbutik som endast är verksamma online och driver inte någon fysisk butik. De är grundat och lanserat i Sverige och både ägs och drivs i dag av SilentSwede AB. 

Vad erbjuds hos Majsans
Inne på företagets hemsida finns det olika produktkategorier som kunderna kan kolla igenom, samt att det finns en sökfunktion tillgänglig för användning. Priserna som kan ses inne på hemsidan är skrivna i svenska kronor och de innehåller moms. Hur mycket eller lite kunden än väljer att beställa så är fraktkostnaden alltid den samma och inne på hemsidan kan kunderna se vilka produkter som finns i lager och vilka som inte finns. Skulle det vara så att kunderna känner att de vill lämna tillbaka någon produkt så kan de göra det nom 14 dagar från och med att de har tagit emot produkten. Är det så att det görs returer så får kunden själv stå för returkostnaderna

Kontakta kundtjänsten hos Majsans
Kunderna kan komma i kontakt med företagets kundtjänst genom e-post. Inne på företagets hemsida kan kunderna även läsa igenom villkoren där de kan hitta information om tex leveranser, reklamationer eller returer. Skulle kunden vilja lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta kundtjänsten för att sedan gå vidare med sitt ärende. 

Har du någon gång handlat hos Twear? Om du har det kan du skriva en recension där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkterna, hur leveranstiderna var och om kundtjänsten var till hjälp om du var tvungen att kontakta dem. 


Olika klädtips.