Maika'i

Alla recensioner

Maika'i

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville

E-Ville

1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Maika'i

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Maika’i är ett företag som är verksamma genom att erbjuda sina kunder innovativa reseprodukter och de samarbetar med flera kända företag samt att de är verksamma inom e-sporten. 

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Maika’i? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag. 

Mer information om företaget Maika’i
Företaget är lanserat och grundat i Danmark av en person i en källare som var en före detta atlet. Han som grundade företaget ville grunda detta företaget eftersom han tyckte att gaming produkter behöver bättre stil och kvalitet. Så därför skapade han sin hemsida där man kan köpa olika produkter inom gaming och så vidare. 

Vad erbjuder Maika’i sina kunder?
Företaget erbjuder bland annat produkter som tex: en väska där man kan förvara och resa med sina gaming produkter, en powerbank samt en så kallad ”mouse Bungee”. Om man väljer att göra en beställning inne på hemsidan som överstiger 135 euro så kommer man inte att behöva betala någon fraktkostnad. I annat fall kommer det att tillkomma en fraktkostnad på 10 euro. När man beställer från företaget till något annat land än Danmark så kommer det att ta mellan 5 till 7 dagar för dig att få hem ditt paket, men medans paketet är på väg så har man möjligheten att spåra det för att se vart det är. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Maika’i?
Om man har några frågor eller funderingar till företaget kan man komma i kontakt med eras kundtjänst antingen via e-post eller så kan man fylla i ett kontaktformulär som finns på hemsidan. Men innan man kontaktar dem kan man alltid läsa igenom all information och alla villkor som finns på hemsidan, då kanske man hittar svaret på sin fråga. Skulle man vilja lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta företaget. 

Har du någon erfarenhet av Maika’i? om ja, skriv då gärna en egen recension


Vad man ska tänka på då man köper en gaming dator.