OmdömesStalle

  Recensioner Maika'i

  E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Maika’i är ett företag som är verksamma genom att erbjuda sina kunder innovativa reseprodukter och de samarbetar med flera kända företag samt att de är verksamma inom e-sporten.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Maika’i? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Mer information om företaget Maika’i

  Företaget är lanserat och grundat i Danmark av en person i en källare som var en före detta atlet. Han som grundade företaget ville grunda detta företaget eftersom han tyckte att gaming produkter behöver bättre stil och kvalitet. Så därför skapade han sin hemsida där man kan köpa olika produkter inom gaming och så vidare.

  MITT BÄSTA SPARTIPS! I samarbete med Cuponation

  Vad erbjuder Maika’i sina kunder?

  Företaget erbjuder bland annat produkter som tex: en väska där man kan förvara och resa med sina gaming produkter, en powerbank samt en så kallad ”mouse Bungee”. Om man väljer att göra en beställning inne på hemsidan som överstiger 135 euro så kommer man inte att behöva betala någon fraktkostnad. I annat fall kommer det att tillkomma en fraktkostnad på 10 euro. När man beställer från företaget till något annat land än Danmark så kommer det att ta mellan 5 till 7 dagar för dig att få hem ditt paket, men medans paketet är på väg så har man möjligheten att spåra det för att se vart det är.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Maika’i?

  Om man har några frågor eller funderingar till företaget kan man komma i kontakt med eras kundtjänst antingen via e-post eller så kan man fylla i ett kontaktformulär som finns på hemsidan. Men innan man kontaktar dem kan man alltid läsa igenom all information och alla villkor som finns på hemsidan, då kanske man hittar svaret på sin fråga. Skulle man vilja lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta företaget.

  Har du någon erfarenhet av Maika’i? om ja, skriv då gärna en egen recension.


  Vad man ska tänka på då man köper en gaming dator.

  Maika'i
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Maika'i

  Din recension

  FAQ

  Är Maika'i ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Maika'i. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Maika'i?

  Maika'i är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Elektronik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Maika'i gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.