Mahabis

Alla recensioner

Mahabis

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Mahabis

När man vill mysa till det hemma finns det flera saker man kan göra. Man kan se till att dämpa belysningen och tända några goda doftljus, man kan ta ett riktigt långt bad för att koppla av och efter badet kan man hoppa i ett par ljuvliga tofflor. Att bära tofflor inne är inte bara praktiskt för att man både håller sig varm och torr, utan det kan även vara ganska så snyggt. Om du känner att du vill slänga ut dina gamla par tofflor och köpa ett par nya kan du vända dig till företaget Mahabis, eftersom de helt enkelt har ett sortiment bestående av tofflor. 

Är produkterna hos Mahabis värt sitt pris eller inte? Har de ett brett utbud av olika storlekar och varför ska jag köpa mina tofflor hos dem? Det finns de som redan har erfarenhet av företaget, och de har valt att dela med sig här hos oss. 

Mer information om Mahabis
Mahabis är ett företag som har sitt säte I London trots att all produktion sker i Portugal. De valde att ta fram sitt företag eftersom de såg att allting i livet gick framåt, förutom de gamla tofflorna man haft i sitt hem allt för länge redan. De som arbetar på Mahabis har valt att ta fram tofflor som både är ergonomiska och bra för fötterna, samtidigt som de är snygga och bekväma. Alla tofflor de säljer är unikt skapade av material i bra kvalitet samt att de alla har en färgkombination som både passar andra kläder och hela hemmet. 

Mahabis erbjuder tofflor både för kvinnor och män och för varje beställning som görs planterar de ett träd, för att göra våran planet en lite bättre plats att bo på. 

Det som Mahabis erbjuder
Du kan se hela produktsortimentet antingen genom att kolla in de olika kategorierna men det får även att söka en enskild produkt med sökfunktionen. Efter att du hittat det du vill köpa kan du betala med ett av de olika alternativen som erbjuds. Oberoende hur stor eller liten beställning du väljer att göra kommer det att läggas till en avgift på 5€ för frakten och du kan räkna med en leveranstid på upp till 10 dagar, tiden kan variera beroende på vilken tid på året du gör beställningen. E storleksguide finns inne på sajten men trots det kan det ibland bli fel och därför kommer du ha möjligheten göra en retur och byta en produkt/storlek mot en annan. 

Åsikter och tankar om Mahabis
Om du råkar ha en fråga som du inte kan finna svaret på kan du kostnadsfritt kontakta kundtjänsten hos Mahabis och få din fråga besvarad, kundtjänsten nås via ett kontaktformulär direkt inne på sajten. Ibland kan det vara så att man får hem en söndrig produkt och då ska givetvis ett klagomål lämnas in, det görs även via kundtjänsten. 

Om du brukar gå runt hemma i ett par tofflor från Mahabis, lämna då en recension här inne hos oss där du berättar vad du tycker om dem. 


Vad man kan göra för att känna sig mindre stressad.