Magzter

Alla recensioner

Magzter

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Pen Store

Pen Store

1 recensioner

Välkommen till företaget som är vassast på pennor och konstnärsprodukter. Detta företag heter Pen Store och hos dem ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Magzter

Med all dagens teknik och internet  så är det möjligt att få allting gjort. Man kan till exempel arbeta online, man kan studera och få en hel utbildning genom att endast sitta hemma i soffan samt att man kan få tillgång till olika material som till exempel böcker och tidningar online. När det kommer till böcker och tidningar online så behöver det inte endast handla om faktaböcker och böcker som man ska lära sig någonting utav, utan det kan även till exempel vara böcker och tidningar bara på skoj som kanske recept eller en tidning om bilar. Den fysiska tidningen håller verkligen på att gå ut och därför finns det olika företag som erbjuder e-böcker och e-tidningar. Magzter är ett företag som erbjuder tidningar online

Är produkterna värda sitt pris hos Magzter? Fungerar själva tjänsten som en prenumeration, eller måste jag köpa varje tidning för sig? Är produkterna värda sitt pris som företaget erbjuder eller lönar det sig att köpa en fysisk tidning? Hos oss finns svaren på det och många andra frågor i form av recensioner.

Mer information om Magzter
Under 2011 grundades och lanserades företaget och har idag cirka 75 miljoner användare på sin tjänst. Tjänsten kan användas både via webbläsaren på datorn, men de har även lanserat en egen app som kan laddas ner till mobilen eller plattan för att läsa tidningar där via. Företaget har tidningar i cirka 40 olika kategorier samt tidningar på 60 olika språk. Magzter har huvudkontor i olika länder i världen som tex i Indien, USA, Australien med flera. 

Det som Magzter erbjuder sina kunder
Tjänsten som Magzter erbjuder fungerar som en prenumeration vilket betyder att användarna kan betala en fast kostnad antingen i månaden eller i året för att hålla prenumerationen aktiv. Helt nya kunder har möjligheten att under 7 dagars tid prova på tjänsten helt kostnadsfritt, och sedan välja om hen vill börja betala för den eller inte. Tidningarna är endast digitala och kan inte beställas i pappersform, men de går att ladda ner så att de kan läsas offline. 

Magzter har även ett nyhetsbrev som de erbjuder sina kunder där de kan prenumerera för att sedan få information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kunderna kan kontakta kundtjänsten hos Magzter
Företaget har en live chatt inne på sin hemsida, men deras kundtjänst kan även nås genom att kunna skicka e-post till dem. Är kunden av någon anledning missnöjd över något och känner behovet av att lämna in en reklamation så går det lättast att göra genom att först kontakta kundtjänsten för att sedan gå vidare med sitt ärende.

Har du gjort något inköp hos Magzter? Om du har det kan du skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om själva tidningsutbudet som företaget har, du kan även berätta om du tyckte att det var praktiskt att läsa tidningar via dem eller om du föredrar att läsa en fysisk tidning. Inne hos oss är det gratis att både läsa och skriva recensioner.


Hälsosamt att läsa.