OmdömesStalle

  Recensioner Magnussons

  E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Magnussons är ett företag som är verksamma online och de erbjuder sina kunder klockor och smycken i sin nätbutik.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Magnussons? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Mer information om Magnussons

  Magnussons är ett företag som grundades och lanserades redan under 1862 och de driver både sin egen nätbutik samt att de har en fysisk butik som ligger i centrala Göteborg i Sverige. Företaget säljer både smycken och klockor och de erbjuder produkter från både kända varumärken samt mindre kända varumärken.

  Klockagapantus i rabatten

  Vad erbjuder Magnussons sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier, samt att man kan använda sig av deras sökfunktion för att smidigt hitta just de produkterna som man är ute efter. Magnussons hemsida kan användas både på svenska och på engelska, samt att man kan skapa ett konto hos dem för att underlätta shoppandet. Leveranstiderna varierar beroende på vilken produkt man väljer, men man kan se den uppskattade leveranstiden innan man gör sin beställning. När det kommer till betalningen hos företaget så är det Klarna som har hand om den vilket betyder att man kan välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken, delbetalning eller på faktura. Om man gör en beställning på hemsidan som är mer än 999 kr så kommer man inte att behöva betala någon fraktavgift. Annars kommer det att tillkomma en fraktkostnad på 69 kr.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Magnussons?

  Inne på företagets hemsida finns de oftast ställda frågorna besvarade, så om man har några frågor eller funderingar så kan man börja med att gå in där och läsa. Skulle man vilja komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget så kan man göra det genom att antingen ringa dem på telefon, genom att skicka e-post till dem eller genom att fylla i ett kontaktformulär.

  Har du handlat hos Magnussons? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget.


  Exempel på smycken för män.

  Magnussons
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Magnussons

  Din recension

  FAQ

  Är Magnussons ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Magnussons. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Magnussons?

  Magnussons är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Magnussons gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.