Maaji

Alla recensioner

Maaji

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Maaji

Det finns många som tycker om kläder och att sätta ihop och blanda olika stilar och trender. Eftersom det finns ett så stort modeintresse för väldigt många idag har även många nya företag grundats och lanserats för erbjuda sin egen nisch, i synnerhet online. Maaji är en nätbutik som i sitt sortiment främst har kläder och produkter för kvinnor och detta är produkter såsom: bikinis, träningskläder och myskläder. 

Vad kommer jag att få ut från Maaji som jag inte får från något annat företag? Skickar företaget sina produkter hit till Sverige, och vad kommer det isåfall att kosta mig? Personer som vid ett tidigare tillfälle varit kunder hos Maaji har valt att dela sina erfarenheter här hos oss på OmdömesStälle

Mer om Maaji
Idéen till företaget Maaji kom till under 2002 men de har sedan 2006 erbjudit sina produkter på marknaden. I sitt sortiment har företaget olika produkter, men de har främst gjort sig kända för sina badkläder och bikinis, som man kan vända ut och in och alltså ha två olika designs i en och samma bikini. Företaget kommer från Colombia och systrarna Amalia och Manuela Sierra är de två personer som tog fram företaget. Då Maaji tillverkar sina produkter använder de sig till stor del av olika återvunna material, och sedan företagets start har de sett till att det planterats över hundra tusen träd. Idag arbetar det cirka 300 personer på företaget och 70€ av dem är kvinnor, varav 55€ av dem arbetar som företagsledare/chefer. 

Det som erbjuds hos Maaji
Maaji är ett företag som levererar produkter till länder runt om i världen och inne i nätbutiken finns en lista på alla de länder de faktiskt levererar till. Både fraktkostnaderna och leveranstiderna är något som varierar beroende på vart kunden vill ha sitt paket levererat men kunder som befinner sig inom Europa kan räkna med en leveranstid på mellan 8-12 dagar räknat från den dagen då företaget skickar iväg kundens paket. Inne i nätbutiken finns en storleksguide med tips på vad man ska utgå från, men kunden har möjligheten att göra en retur inom 45 dagar räknat från och med den dagen då kunden mottog sitt paket. Kunderna får själva stå för returkostanderna och för att påbörja en retur ska en blankett fyllas i och printas ut. Maaji har valt att svara på de oftast ställa frågorna som de får i en “faq” där även alla villkor finns, men de driver även en kundtjänst som kan kontaktas via telefon eller mejl. 

Åsikter om Maaji
Har du befunnit dig på en strand eller vid poolen med en baddräkt från Maaji? Om du har det, var då storlekarna som du hade tänkt dig? Syns det att man bär baddräkten ut och in fast det inte ska göra det och tror du att du kommer handla hos dem igen eller inte? Berätt varför du tycker som du gör i din recension och lägg även till andra erfarenheter som du har med dem. 


Tips på olika bikinis.