OmdömesStälle

  Recensioner Lyko

  Hudvårds- och hårvårdsprodukter

  är något som de allra flesta av oss väljer att använda dagligen. Många har ett stort intresse av skönhetsprodukter medans andra använder samma produkter som de tycker om har använt i många år redan. Men oberoende om man behöver fylla på lagret med samma schampo eller om man vill upptäcka och utforska sminkvärlden så måste man köpa produkterna någonstans. Det finns otroligt många olika butiker som säljer skönhetsprodukter, både online och i fysiska butiker. Och en av dessa många butiker är Lyko. Men om man aldrig någonsin har köpt produkter från Lyko, hur kan man då veta att man alls får hem produkten, att betalningen är säker och att produkterna håller den kvalitén de ska? Jo eftersom man kan läsa andra personers recensioner som redan har handlat hos Lyko. Efter att man har läst igenom recensioner kan man bedöma om man vill handla hos just den butiken eller inte.

  Mer om Lyko

  Lyko är en butikskedja som säljer skönhetsprodukter och deras mål med verksamheten är att förändra hela branschen. Lyko har inte endast en nätbutik utan de har även ett flertal fysiska butiker samt tillhörande salonger. I dagsläget finns Lyko i Sverige, Norge och Finland och sammanlagt arbetar det nästan 500 personer på Lyko. Lyko har en av marknadens bredaste sortiment online och med deras fysiska butiker och salonger vill de hjälpa sina kunder med skönhetsfrågor.

  Vad erbjuder Lyko sina kunder

  Hos Lyko kan man handla produkter som tex smink, hudvård, hårvård, parfymer mm. De har även en skild produktkategori för män med passande produkter och prylar. Inne på företagets hemsida kan man se vilka produkter som är de mest populära och man kan även se vilka produkter som är helt nya i sortimentet. När man gör en beställning via hemsidan kommer man att automatiskt få en orderbekräftelse till e-posten, och när paketet sedan är på väg kan man följa med det under hela vägen. När man har gjort sin beställning går det inte längre att ändra på den. Men om man dock skulle ändra sig om någon produkt kan man kontakta företagets kundtjänst och meddela till dem att man vill annullera sin beställning, och efter det kan man lägga en helt ny beställning.

  Företaget Lyko har även ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få reda på kampanjer och olika erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur hanterar Lyko reklamationer?

  Om man undrar över något, eller har några frågor och funderingar till Lyko kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan gå in på fliken ”vanliga frågor och svar”, chansen är stor att man kommer att hitta svarte på sin fråga redan där. Om man inte hittar svaret på sin fråga kan man kontakta kundtjänsten antingen via telefon eller e-post. Om man har fått hem en söndrig produkt från Lyko ska man skapa ett konto på hemsidan för att sedan lämna in en reklamation.

  Har du handlat skönhetsprodukter hos Lyko? Glöm då inte att skriva en egen recension om företaget.

  Lyko.

  Lyko
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Lyko

  Din recension

  FAQ

  Är Lyko ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Lyko. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Lyko?

  Lyko är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Lykos webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.