Luvett

Alla recensioner

Luvett

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Luvett

Man kan göra många olika saker för att få en mer lyxkänsla i sitt hem. Något som har väldigt stor inverkan på ett rum och hela känslan rummet är belysningen men förutom det ska man även tänka på konsten man väljer att ha och inredningen. Ett rum som kanske vissa inte bryr sig alls om medan andra vill att detta rummet ska den lyxigaste hela huset är givetvis badrummet. Man kan göra mycket för att förändra sitt badrum bara på några få steg, man kan till exempel lägga in några gröna växter och så kan man köpa nya fräscha handdukar. Om man känner att man behöver förändras i ett badrum och vill ha något nytt då har kanske företaget Luvett något för dig. 

Innan du gör en beställning hos Luvett eller hos något företag för den delen så ska du inte glömma hur viktigt det faktiskt är med recensioner. Om man väljer att läsa recensioner ökar man sina chanser att bli mycket mer nöjd med sitt inköp och det är inte heller lika stor chans att man hamnar ut för något tragiskt på nätet. Recensioner kan läsas här på OmdömesStälle

Mer om Luvett
Luvett är ett företag som sedan 2019 har erbjudit högkvalitativa toalettsitsar online. Produkterna som företaget säljer kommer från Tyskland där även huvudkontoret och lagret ligger. Företaget erbjuder sina produkter till kunder runt om i hela världen via sin nätbutik. Det som företaget alltid strävar efter är kundnöjdhet och då är det tillverka sina produkter försöker alltid hålla hållbarheten i åtanke genom att till exempel sköta leveranserna på så korta sträckor som bara möjligt samt att  då de tillverkar sina produkter använder de sig av högkvalitativ och material samt även hållbara komponenter.

Vad är det som Luvett erbjuder?
Inne i nätbutiken är alla toalettsitsar indelade i olika kategorier och givetvis finns det olika sitsar beroende på vilken typ av toalett kunden har. Kunden kan inne i butiken fylla i vilken toalett hen har och sedan kommer hen att bli erbjuden olika sitsar som kommer att passa på just den toaletten. Produkterna kommer i flera olika färger och det finns även produkter som till exempel är gjorda för att barn ska kunna använda dem. Oberoende hur stor eller liten beställning eller svensk kund väljer att göra kommer det att läggas till en fast leveransavgift på cirka 5 € på beställningen. Från och med att beställningen har blivit gjord kan kunden räkna med en leveranstid på ca två till sex arbetsdagar. Om en kund skulle vilja ställa några frågor direkt till företaget kan hen komma i kontakt med kundtjänsten via e-post.

Omdömen om företaget Luvett
Skulle du kunna säga att i ditt badrum finns en toalettsits från detta företaget? Om det är så, skriv då en recension som du lämnar här inne hos oss när du berättar hur nöjd du är över din toalettsits och om du tycker att den är värd varenda krona som du spenderade på den.


Gör om i badrummet.