Lustjakt

Alla recensioner

Lustjakt

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Oliver & Eva

Oliver & Eva

0 recensioner

Med dagens e-handel så kan man verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig online, det har nästan ingen skil...

Logo Mshop

Mshop

0 recensioner

Att handla via internet och e-handel blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. D...

Logo Intima

Intima

0 recensioner

Allt som man kan tänka sig finns i dag att köpa online. Det har ingen skillnad om det handlar om möbler, vitvaror, kläder eller...

Logo Lastbryggan

Lastbryggan

0 recensioner

Nätbutiker och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konsti...

Lustjakt

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment med alla produkter man kan tänka sig. Lustjakt är en nätbutik som säljer sexleksaker. 

Om jag väljer att handla hos Lustjakt, är då kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag. 

Mer om Lustjakt 
Svenska företag som lanserades och grundades under 2001 och de har sitt lager och kontor några mil utanför Uddevalla i Sverige. Lustjakt driver sin e-handel samt att de har en fysisk lagerbutik som även den ligger utanför Uddevalla.  Lustjakt erbjuder även sina kunder möjligheten att ha ett så kallat ”homeparty” då företaget kan hälsa på hos kunderna och ha produkter med sig som gästerna på partyt sedan kan köpa om de vill. 

Vad erbjuds hos Lustjakt?
Olika produktkategorier finns inne på företagets hemsida är tex: för kvinnan, för mannen, för par och under varje kategori finns det olika underkategorier med mer specifika produkter. Sökfunktion finns även på företagets hemsida där kunderna kan söka bland alla produkter som finns i sortimentet på hemsidan. Då kunderna gör beställningar på hemsidan så är det Klarna som har hand om kundernas betalningar vilket betyder att kunderna kan välja mellan att betala med kortbetalning, delbetalning via internetbanken, delbetalning eller på faktura. Den normala leveranstiden då kunderna gör en beställning är 1 – 6 vardagar men det kan ta några dagar extra om det är så att kunderna befinner sig på orter som ligger norr om Sundsvall. 90 dagars öppet köp gäller det för kunderna, och för att de ska kunna returnera en produkt så måste den vara oanvänd och förpackningen ska vara obruten. 

Hur kan kunderna nå Lustjakt?
Företaget kundtjänst kan nås genom antingen telefon eller via e-post. På företagets hemsida finns det ofta ställda frågorna besvarade i en ”FAQ”, vid möjlig tvist eller behovet av reklamation ska kunden börja med att kontakta kundtjänsten hos företaget för att sedan kunna gå vidare med sitt ärende.

Har du någon gång varit kund hos Lustjakt? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte och tänkte om dem och deras leveranstider, kvaliteten på produkterna samt hur kundtjänsten var. 


Produkt som finns att köpa hos Lustjakt.