LUMIN

Alla recensioner

LUMIN

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify

Bloomify

2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic

Swiss Clinic

1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Topformula

Topformula

2 recensioner

Kosttillskott kan vara väldigt bra att ta, i synnerhet i form av olika vitaminer. Vi som bor här uppe i Norden får sällan till...

LUMIN

Många eller nästan alla vill ju känna sig bekväma och glada med hur de ser ut, och därför väljer många att både lägga tid och pengar på  hudvård och andra skönhetsprodukter. Alla personer har olika hudtyper, och bara för att en produkt fungerar för en bekant så behöver den inte fungera för alla. Första steget när det kommer till hudvård är att se vilka typer av produkter just din hy vill ha. Lumin är ett företag och en hemsida som erbjuder både en nätbutik för skönhetsprodukter, men även en prenumeration

Varför ska jag köpa produkterna som Lumin säljer, och inte andra skönhetsprodukter? Till vilka typer av hudtyper fungerar dessa produkter? Du har möjligheten att läsa andra personers erfarenheter av Lumin inne hos oss på OmdömesStälle. 

Mer om Lumin
Lumin är ett företag som kommer från USA och de erbjuder sina kunder produkter för huden, håret och även hela kroppen online via sin nätbutik. De erbjuder sina kunder möjligheter att köpa produkterna i form av olika ste, men även enskilda produkter för sig. Inne på företagets hemsida har de valt att samla de olika ingredienserna som deras produkter innehåller, samt att de även har tagit fram en blogg där de samlar olika artiklar som har med skönhet att göra. 

Lumin har även gjort samarbete där de erbjuder produkter och annat till personer som tex jobbar inom hälsovården eller andra räddningsväsenden, samt militärer och veteraner etc. 

Det som Lumin erbjuder
Företaget erbjuder produkter både för kvinnor och män, och valfria produkter kan inne i nätbutiken läggas till i den virtuella kundkorgen. Lumin levererar sina produkter till flera olika länder runt om i världen, och efter att företaget tagit emot en beställning från en kund skickar de iväg paketet inom 1-3 arbetsdagar. Efter det kan kunder som befinner sig i Europa räkna med en leveranstid på 5-10 arbetsdagar. Kunderna har möjligheten att betala direkt med kredit- eller bankkort, men även via PayPal, Google Pay/Apple Pay. I dagsläget erbjuder inte Lumin några presentkort. Det är möjligt för kunder att göra en retur inom 30 dagar efter att de har mottagit sitt paket, och för att en retur ska kunna bli godkänd ska paketet vara oöppnade samt att det ska vara ett engångsköp eller en prenumeration, inte ett köp under en gratisperiod. Om det är så att en kund ska göra en retur är det kunden som själv får stå för retur kostnaderna. För att göra en retur ska kundtjänsten hos Lumin i första hand kontaktas, och det kan göras via e-post. 

Åsikter om Lumin
Skulle du kunna säga att du har valt att prova Lumin´s produkter? Om du har det, kan inte du då ta och skriva en alldeles egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om deras produkter, om du skulle säga att produkterna har hjälpt din hy och om du skulle rekommendera dem till dina vänner och bekanta. Det är helt gratis att inne hos oss berätta dina tankar och åsikter om olika företag, i detta fallet Lumin. 


Sminktips för nybörjare.