Lumen Daylight

Alla recensioner

Lumen Daylight

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville

E-Ville

1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Lumen Daylight

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Lumen Daylight är ett företag och en nätbutik som är verksamma online och hos dem kan man hitta extraljus och andra lampor till din bil. 

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Lumen Daylight? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag. 

Mer information om företaget Lumen Daylight
Företaget lanserades och grundades under 2004 och finns i dag i fyra länder vilka är: Norge, Sverige, Finland och Danmark. I dagsläget arbetar det 15 personer på företaget och deras huvudkontor ligger i Norge. Under år 2019 omsatte företaget 10 000 000 euro inklusive moms och under 2019 var de även världens största distributör av Lazer och Europas största distributör av Rigid. 

Vad erbjuder Lumen Daylight sina kunder?
Hos företaget kan man hitta led, xenon, halogen och andra sorters lampor till sin bil. På hemsidan kan man fylla i exakt vilken bil och modell man har för att man sedan ska kunna hitta lampor som passar till just den bilen. På produkterna som man beställer hos företaget så ingår det 90 dagars bytesrätt om det är så att man skulle beställa fel. För att kunna byta produkten mot någon annan måste både produkten och förpackningen vara i nyskick. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Lumen Daylight?
Är det så att man har några frågor eller funderingar så kan man komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att skicka e-post till dem eller ringa dem på telefon. Men innan man gör det kan man börja med att få in på företagets hemsida för att sedan läsa igenom svaren till de oftast ställda frågorna, chansen är stor att man då kommer att hitta svaret på sin fråga. Skulle man av någon anledning vilja lämna in en reklamation så kan man börja med att kontakta kundtjänsten för att sedan gå vidare med sitt ärende. 

Har du någon erfarenhet av företaget Lumen Daylight? Om ja, skriv då gärna en egen recension


En video från företaget Lumen Daylight.