OmdömesStälle

  Recensioner Lumen Daylight

  E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Lumen Daylight är ett företag och en nätbutik som är verksamma online och hos dem kan man hitta extraljus och andra lampor till din bil.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Lumen Daylight? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Mer information om företaget Lumen Daylight

  Företaget lanserades och grundades under 2004 och finns i dag i fyra länder vilka är: Norge, Sverige, Finland och Danmark. I dagsläget arbetar det 15 personer på företaget och deras huvudkontor ligger i Norge. Under år 2019 omsatte företaget 10 000 000 euro inklusive moms och under 2019 var de även världens största distributör av Lazer och Europas största distributör av Rigid.

  E-handel: Ta betalt på nätet? Vi hjälper dig!

  Vad erbjuder Lumen Daylight sina kunder?

  Hos företaget kan man hitta led, xenon, halogen och andra sorters lampor till sin bil. På hemsidan kan man fylla i exakt vilken bil och modell man har för att man sedan ska kunna hitta lampor som passar till just den bilen. På produkterna som man beställer hos företaget så ingår det 90 dagars bytesrätt om det är så att man skulle beställa fel. För att kunna byta produkten mot någon annan måste både produkten och förpackningen vara i nyskick.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Lumen Daylight?

  Är det så att man har några frågor eller funderingar så kan man komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att skicka e-post till dem eller ringa dem på telefon. Men innan man gör det kan man börja med att få in på företagets hemsida för att sedan läsa igenom svaren till de oftast ställda frågorna, chansen är stor att man då kommer att hitta svaret på sin fråga. Skulle man av någon anledning vilja lämna in en reklamation så kan man börja med att kontakta kundtjänsten för att sedan gå vidare med sitt ärende.

  Har du någon erfarenhet av företaget Lumen Daylight? Om ja, skriv då gärna en egen recension.


  En video från företaget Lumen Daylight.

  Lumen Daylight
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Lumen Daylight

  Din recension

  FAQ

  Är Lumen Daylight ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Lumen Daylight. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Lumen Daylight?

  Lumen Daylight är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Elektronik, Övriga Biltjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Lumen Daylights webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.