Luggage Pro

Alla recensioner

Luggage Pro

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Luggage Pro

När det kommer till införskaffningen av en ny resväska så kan det vara svårt att veta vad man ska tänka på. Då kan det vara bra att läsa andra personers erfarenheter av olika produkter och företag. Här på OmdömesStälle finns det läsbara recensioner och på den här sidan handlar det om Luggage Pro.

Mer om Luggage Pro

Familjeföretaget, som har gått vidare i arv i familjen Lund, grundades år 1879 och har varit verksamt i Skandinavien sedan dess. Företagets huvudkontor ligger i Danmark och teamet som företaget har arbetar främst i Danmark, Norge och Sverige. Företaget levererar inte endast sina produkter till de länderna utan de har samarbeten med olika kollegor i Kina, Italien, Schweiz samt Tyskland. 

Resväskor och kabinväskor är det som företaget främst har i sitt sortiment som de erbjuder och produkterna kan köpas direkt via deras nätbutik. Priserna, storlekarna och modellerna varierar på företagets olika produkter och inne i nätbutiken finns även en “guide” där företaget har samlat information om sina olika produkter. 

Det som Luggage Pro erbjuder
Inne i nätbutiken kan valfria produkter beställas och efter att företaget har tagit emot kundens beställning så skickas produkterna från lagret under vardagar. Efter det kan kunden räkna med en leveranstid på mellan 2 - 4 dagar, vilket kan variera beroende på vart kunden bor. Oberoende hur stora eller små inköp som görs via Luggage Pro så läggs det inte till några fraktkostnader på kundernas beställningar. Det finns olika betalningsalternativ att välja mellan och det är: direkt med kort, via internetbanken, på faktura, avbetalning, Apple Pay eller Google Pay. Från och med att en kund har mottagit en produkt från företaget så har hen möjligheten att inom 90 dagar göra en retur, och antingen få en ny produkt eller pengarna tillbaka. Returerna kan göras kostnadsfritt men om en kund ska göra en retur ska hen börja med att vara i kontakt med kundtjänsten. Kundtjänsten kan i sin tur kontaktas på två sätt vilka är: telefon eller mejl. 

Åsikter och tankar om Luggage Pro
Brukar du resa omkring i världen med en resväska från Luggage Pro vid din sida? Om du brukar det kan väl du ta och skriva en egen recension om företaget, och berätta vad du tycker om deras produkter. Berätta om väskorna håller upp till den kvaliteten som du hade räknat med, om lås funktionerna är bra och om du tycker att storleken på väskan räcker till. Hos oss på OmdömesStälle är det gratis att skriva, men även läsa andra personer recensioner. 


Packtips då man ska åka ut och resa.