Lovely Wholesale

Alla recensioner

Lovely Wholesale

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Logo Ginos
Ginos
10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

Lovely Wholesale

Att ha ett intresse för mode och kläder är något som växer hela tiden bland en massa människor, både bland kvinnor och män samt både yngre och äldre. Med kläder och olika stilar kan man få vara kreativ, man kan uttrycka sin personlighet med olika färger och former samt att man kan skapa helt unika stilar genom att plussa ihop olika saker. Om man har ett intresse för mode eller annars bara är ute efter nya kläder så måste man hitta en plats där man kan införskaffa sig nya plagg. En sak man kan göra är att åka till några fysiska butiker, se hur utbudet ser ut och sedan se om man hittar något som faller i smaken eller inte. Men att göra det kan ofta vara ganska tidskrävande, samt att utbudet inte alltid är så stort och så kanske det inte finns så många olika storlekar att välja mellan. Så därför är det bra att man kan handla via nätet. Det är smidigt, det går relativ fort, man behöver inte anpassa sig till några öppettider samt att man behöver inte ens lämna hemmet. Lovely Wholesale är en nätbutik som erbjuder sina kunder kläder. 

Genom att läsa andra personers recensioner om Lovely Wholesale kan man finna svaret på många knepiga frågor som man inte annars skulle fått besvarad utan någon egen erfarenhet. Det är alltid bra att både läsa och skriva recensioner om man har några tankar eller åsikter om ett företag, eftersom det kan hjälpa personer i framtiden. 

Mer om Lovely Wholesale
E-handelsföretag som har sina fabriker i Asien och erbjuder sina produkter runt om i världen. Företaget driver inte någon fysisk butik utan är verksamma online och de erbjuder olika klädesplagg för både kvinnor och män. Lovely Wholesale har varit verksamma på marknaden sedan 2011. 

Vad erbjuder Lovely Wholesale sina kunder?
Olika produktkategorier som finns inne på företagets hemsida är tex: klänningar, överdelar, underdelar, accessoarer, simkläder mm. Kunderna kan även på hemsidan se en ”top 10” lista där de oftast sålda produkterna finns listade. Leveranstiderna hos företaget varierar beroende på vart kunden vill ha sitt paket men den vanliga leveranstiden är mellan 17 – 24 dagar. Alla produkter som beställs via Lovely Wholesale skickas från China och medans kundens paket är på väg kan hen spåra det. Kunderna har 30 dagar på sig att göra returer vid behov. 

Hur nås kundtjänsten hos Lovely Wholesale?
Har kunderna några frågor eller funderingar så kan de kontakta företagets kundtjänst genom att skicka e-post. Inne på företagets hemsida har de möjligheten att kolla igenom olika villkor där de kan få svar på frågor som handlar om tex produkterna, hur man lägger en order eller hur leveranserna fungerar. Är kunden i behovet av att lämna in en reklamation kan hen göra det genom att först kontakta kundtjänsten, för att sedan gå vidare med ärendet. 

Har du varit kund hos Lovely Wholesale? Om du har det kan du skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om leveranserna, kundtjänsten om du kontaktade dem samt hur kvaliteten på produkterna var. 


Tips på olika outfits.