OmdömesStalle

  Recensioner Lovely Wholesale

  Att ha ett intresse för mode och kläder är något som växer hela tiden bland en massa människor, både bland kvinnor och män samt både yngre och äldre. Med kläder och olika stilar kan man få vara kreativ, man kan uttrycka sin personlighet med olika färger och former samt att man kan skapa helt unika stilar genom att plussa ihop olika saker. Om man har ett intresse för mode eller annars bara är ute efter nya kläder så måste man hitta en plats där man kan införskaffa sig nya plagg. En sak man kan göra är att åka till några fysiska butiker, se hur utbudet ser ut och sedan se om man hittar något som faller i smaken eller inte. Men att göra det kan ofta vara ganska tidskrävande, samt att utbudet inte alltid är så stort och så kanske det inte finns så många olika storlekar att välja mellan. Så därför är det bra att man kan handla via nätet. Det är smidigt, det går relativ fort, man behöver inte anpassa sig till några öppettider samt att man behöver inte ens lämna hemmet. Lovely Wholesale är en nätbutik som erbjuder sina kunder kläder.

  Genom att läsa andra personers recensioner om Lovely Wholesale kan man finna svaret på många knepiga frågor som man inte annars skulle fått besvarad utan någon egen erfarenhet. Det är alltid bra att både läsa och skriva recensioner om man har några tankar eller åsikter om ett företag, eftersom det kan hjälpa personer i framtiden.

  Mer om Lovely Wholesale

  E-handelsföretag som har sina fabriker i Asien och erbjuder sina produkter runt om i världen. Företaget driver inte någon fysisk butik utan är verksamma online och de erbjuder olika klädesplagg för både kvinnor och män. Lovely Wholesale har varit verksamma på marknaden sedan 2011.

  Insikter om Digital Natives kundbeteenden

  Vad erbjuder Lovely Wholesale sina kunder?

  Olika produktkategorier som finns inne på företagets hemsida är tex: klänningar, överdelar, underdelar, accessoarer, simkläder mm. Kunderna kan även på hemsidan se en ”top 10” lista där de oftast sålda produkterna finns listade. Leveranstiderna hos företaget varierar beroende på vart kunden vill ha sitt paket men den vanliga leveranstiden är mellan 17 – 24 dagar. Alla produkter som beställs via Lovely Wholesale skickas från China och medans kundens paket är på väg kan hen spåra det. Kunderna har 30 dagar på sig att göra returer vid behov.

  Hur nås kundtjänsten hos Lovely Wholesale?

  Har kunderna några frågor eller funderingar så kan de kontakta företagets kundtjänst genom att skicka e-post. Inne på företagets hemsida har de möjligheten att kolla igenom olika villkor där de kan få svar på frågor som handlar om tex produkterna, hur man lägger en order eller hur leveranserna fungerar. Är kunden i behovet av att lämna in en reklamation kan hen göra det genom att först kontakta kundtjänsten, för att sedan gå vidare med ärendet.

  Har du varit kund hos Lovely Wholesale? Om du har det kan du skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om leveranserna, kundtjänsten om du kontaktade dem samt hur kvaliteten på produkterna var.


  Tips på olika outfits.

  Lovely Wholesale
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Lovely Wholesale

  Din recension

  FAQ

  Är Lovely Wholesale ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Lovely Wholesale. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Lovely Wholesale?

  Lovely Wholesale är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lovely Wholesale gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.