OmdömesStalle

  Recensioner Lovebox

  Många har kanske varit i ett långt förhållande. Man har haft samma partner under många års tid vilket är bra, men det kan även bli tråkigt på vissa fronter om man är en person som behöver lite förändring. Att pigga upp ett förhållande kan man göra på många sätt. Man kan tex leka roliga lekar som man kanske inte gjort förut, man kan åka på semester utan barnen och bara njuta under några veckor och det finns även prylar som kan pigga upp äventyrandet i sovrummet. I dag kan man hitta allt som man kan tänka sig online. Man kan finna nya kläder, helt ny inredning, vitvaror och även såklart sexleksaker och andra prylar för en själv eller till sin partner. Många föredrar att handla sexleksaker online eftersom det är diskret. Lovebox är ett exempel på en nätbutik som säljer sexleksaker.

  Om man handlar hos Lovebox, är då kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Om företaget och nätbutiken Lovebox

  Lovebox har varit aktiv på den svenska marknaden sedan 2010 och den verksamhet som Lovebox äger i dag är ett familjeägt företag. I dag driver Lovebox inte någon fysisk butik utan de är verksamma via sin nätbutik online. Lovebox är ett svenskt registrerat aktiebolag som har F – skatt.

  Bring Research - Så blir du en vinnare i julhandeln 01

  Vad erbjuds hos Lovebox?

  Produkter finns i förtagets sortiment som är gjorda ”för henne”, ”för honom” och även produkter som är gjorda för att par ska använda tillsammans. De synliga priserna på hemsidan är inklusive moms och de är skrivna i svenska kronor. Om kunden väljer att beställa för 600 kr eller mer så behöver hen inte betala någon fraktkostnad, men beställer hen för mindre än det beloppet så läggs det till en fraktavgift på den slutgiltiga beställningen. 1 – 5 arbetsdagar är den vanliga leveranstiden från och med att Lovebox har mottagit beställningen. Inom 90 dagar från och med att kunden tagit emot beställningen kan hen returnera produkten/produkterna.

  Lovebox erbjuder sina kunder ett nyhetsbrev som de kan prenumerera på för att få info om kampanjer till inkorgen på e-posten.

  Hur kan kunderna kontakta Lovebox egentligen?

  Inne på företagets hemsida kan kunderna ta del av en ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle kunderna vilja kontakta kundtjänsten kan de göra det antingen genom att skicka e-post till dem eller genom att ringa dem på telefon. Är kunderna i behovet av att lämna in en reklamation så kan de börja med att kontakta kundtjänsten för att sedan gå vidare med sitt ärende.

  Har du någon gång köpt en sexleksak hos Lovebox? Om du har det så kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om leveranstiderna, kvaliteten på produkterna samt hur kundtjänsten tog hand om eventuellt ärende.


  Hur man startar egen e-handel.

  Lovebox
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Lovebox

  Din recension

  FAQ

  Är Lovebox ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Lovebox. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Lovebox?

  Lovebox är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Sexbutiker. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lovebox gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.