OmdömesStalle

  Recensioner Loh Electronics

  Med dagens e-handel så kan man verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig online, det har nästan ingen skillnad vad det än handlar om. Förr var man tvungen till att hitta tiden till att åka till en fysisk butik, sedan se hur sortimentet såg ut och ofta kunde det även vara så att den produkten man ville ha var helt slutsåld eller så fanns den inte alls i passliga storlekar för just det. därför är det så smidigt i dagsläget när man kan sitta hemma bekvämt med sin telefon eller datorn och shoppa på olika hemsidor. Då behöver man inte anpassa sig till några öppettider samt att frakten och returerna går väldigt smidigt nuförtiden. Vissa nätbutiker strävar efter att ha ett så stort sortiment som möjligt och säljer därför produkter inom så gott som alla kategorier man än kan tänka sig. Medans andra företag vill rikta in sig på en viss produktkategori och en viss målgrupp av människor och säljer därför produkter inom endast den kategorin. Loh Electronics är ett företag och en nätbutik som har valt att erbjuda sina kunder elektronik.

  Är kvaliteten bra på produkterna om jag väljer att handla hos Loh Electronics? Hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd med någon produkt och är kundtjänsten enkel att komma i kontakt med. Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personer recensioner.

  Mer om företaget Loh Electronics

  Svenskt företag som både driver en fysisk butik som ligger i Örebro samt att e-handel. Företaget erbjuder sina kunder produkter inom kommunikation, dator och elektronik, bilelektronik och så vidare. I företagets sortiment finns det cirka 4 000 produkter.

  Insikter om Digital Natives kundbeteenden

  Vad erbjuder Loh Electronics sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan kunder se olika produktkategorier samt att de kan använda sig av sökfunktionen för att söka bland alla produkter som finns i sortimentet. Kunderna som handlar inne i nätbutiken kan välja om de handlar som privatperson eller som företag, då kommer priserna på produkterna antingen att vara inklusive eller exklusive moms. Om kunderna väljer att handla för 1 500 kr eller mer så behöver de inte betala någon fraktkostnad, i annat fall läggs det till en avgift på kundens beställning. Posten eller DHL är de företag som levererar kundernas paket och den vanliga leveranstiden är inom 3 dagar från och med att företaget tagit emot kundens beställning.

  Hur kan kundtjänsten hos Loh Electronics nås?

  Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post eller ringa företaget på telefon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du handlat hos Loh Electronics? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


  Video från företaget Loh Electronics.

  Loh Electronics
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Loh Electronics

  Din recension

  FAQ

  Är Loh Electronics ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Loh Electronics. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Loh Electronics?

  Loh Electronics är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Elektronik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Loh Electronics gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.