Livehome

Alla recensioner

Livehome

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Livehome

Att tvätta, städa och att hålla rent runt omkring sig är något som vi alla måste göra. Det har ingen skillnad om det handlar om hela vår kropp, hemmet eller kanske till och med jobbet och kontoret. Vissa personer tycker om att städa och vill göra det på fritiden medans andra bara gör det för att de verkligen måste det. Men oberoende om man är en städfantast eller om man städar för att man måste det så måste man hitta en plats där man kan införskaffa sina städprylar och medel av alla olika slag. Det finns flera butiker som erbjuder sina kunder just dessa produkter, både i fysiska butiker och online. Men ett av dessa företag är Livehome. 

Kommer kundtjänsten att vara till bra hjälp om man behöver dem hos Livehome? Är returer och reklamationer enkla att göra eller kommer det att bli några problem? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner

Mer info om företaget Livehome
Företaget är grundat och lanserat i Sverige och de har sitt säte i Karlstad. Företaget och företagets hemsida fungerar som en återförsäljare av inredningsprodukter och de erbjuder sina kunder produkter som tex doftljus, toaborstar samt handtvål och handsprit. Livehome är endast verksamma via sin hemsida och har därför inte någon fysisk butik

Vad erbjuder Livehome sina kunder?
Inne på företagets hemsida finns det olika produktkategorier som tex nyheter, kroppsvård, inredning, rengöring och så vidare. En sökfunktion finns även tillgänglig för kunder som vill använda det. Om bestställning p mer än 599 kr görs via företagets hemsida kommer kunden inte att behöva betala någon frakt, i annat fall kommer det att tillkomma en fraktkostnad på 79 kr per beställning. Livehome skickar endast sina produkter inom Sverige i dagsläget. Leveranstiden som Livehome erbjuder är mellan 1 – 3 arbetsdagar, beställer kunden innan kl. 15:00 på en vardag kommer paketet att skickas iväg samma dag som ordern gjordes. 14 dagars returrätt erbjuder Livehome, och de 14 dagarna räknas från och med att kunden har mottagit sitt paket. Klarna erbjuder betalningstjänsterna på hemsidan Livehome vilket betyder att det går att betala på faktura, direktbetalning via internetbanken, kortbetalning eller via delbetalning. 

Livehome har ett nyhetsbrev som kunder kan prenumerera på för att då få information om kampanjer, erbjudanden och liknande rabatter. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Livehome?
Företagets kundtjänst kan nås antingen via telefon eller e-post och kundtjänsten är öppen vardagar. Inne på företagets hemsida finns det oftast ställda frågorna besvarade och vid behovet av reklamation ska man börja med att kontakta kundtjänsten. Vid reklamation eller annan tvist ska kundtjänsten i första hand kontaktas och då har kunden även skyldigheten att beskriva det möjliga felet på produkten samt att det kan krävas bilder ibland på problemet. 

Har du handlat hos Livehome? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte och tänkte om dem. En recension är alltid bra eftersom det kan komma att hjälpa andra kunder i framtiden. 


Olika städtips.