Lisa Says Gah

Alla recensioner

Lisa Says Gah

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld
Hallbergs Guld
1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Lisa Says Gah

Ska man fylla sin garderob med basplagg och kläder man kan gå med varje dag, eller ska man tänka utanför boxen och välja kläder man tycker ser intressanta ut? Ska man gå till fysiska butiker då man ska skaffa nya kläder eller finns det ett mycket större utbud online? Lisa Says Gah är en klädbutik som online erbjuder kläder, accessoarer och smycken via sin nätbutik. 

Varför ska jag handla hos just Lisa Says Gah? Var har företaget sitt säte och levererar de sina produkter till Europa eller inte? Är produkterna värda sitt pris och vad ska jag tänka på då jag väljer storlek? Det finns personer som redan har erfarenheter av företag som Lisa Says Gah och de har valt att dela med sig av tankar här inne hos oss på OmdömesStälle. 

Om Lisa Says Gah
Personen bakom företaget heter Lisa och hon har drivit verksamheten sedan 2014. Då Lisa grundades och lanserade företaget drev hon verksamheten från sin pojkväns lägenhet men idag har hon ett skillt kontor samt ett litet team som hon arbetar tillsammans med. Lisa Says Gah strävar efter att bli ett så pass hållbart företag som möjligt och vid produktionen och packningen av produkter tar de naturen i åtanke. Produkterna som företaget säljer kan köpas direkt från deras nätbutik men de har även lanserat en nedladdningsbar app som går under samma namn där produkterna kan ses. 

Vad erbjuder Lisa Says Gah?
Företaget säljer kläder, skor och accessoarer främst för kvinnor och inne nätbutiken är produkterna kategoriserade beroende på till exempel pris, ändamål, stil osv. Inne i nätbutiken finns en storleksguide som ger kunderna information på hur de ska tänka när det kommer till storlekarna. Om en kund befinner sig inom Europa och väljer att göra en beställning hos Lisa Says Gah och den överstiger 180€ behöver hen inte betala någon fraktkostnad. I annat fall kommer det att läggas till en avgift på mellan 12-20€. När det sker internationella leveranser levereras det via DHL express leverans vilket betyder att kunderna kan räkna med en leveranstid på mellan 3 till 8 arbetsdagar. Returer är något som kan göras inom 30 dagar räknat från och med den dagen då beställningen gjordes. För att en retur ska kunna bli godkänd ska produkterna vara oanvända och i samma skick som då kunden tog emot den. Internationella kunder får betala en avgift på cirka 24€ om de vill göra en retur. Företaget har fått frågor som har med betalningar, leveranser och returer att göra och de har valt att besvara dessa frågor inne på sin hemsida. Men de har även en kundtjänst som kan nås via mejl. 

Erfarenheter av Lisa Says Gah
Skulle du kunna skriva en ärlig och oberoende recension om detta företag om det är så att du har någon typ av erfarenhet av dem? I din recension kan du med dina egna ord berätta vad du tyckte om produkterna, om urvalet var bra och om storlekarna var vad du hade förväntat dig. 


Basplagg som är bra att ha i garderoben.