Lindarome

Alla recensioner

Lindarome

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify

Bloomify

2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic

Swiss Clinic

1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Ginos

Ginos

10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

Lindarome

I dagsläget har väldigt många personer ett stort intresse av skönhetsprodukter och de brinner verkligen för att ta hand om sin hud och hy. Eftersom det har blivit så populärt med skönhetsprodukter och att ta hand om sin hud ås finns det även väldigt många företag och verksamheter som tillverkar och säljer sina egna hudvårdsprodukter. Man kan i dagsläget hitta smink och skönhetsprodukter både online och i fysiska butiker. Om man väljer att handla skönhetsprodukter online så har man tillgång till ett stort utbud och man kan även i lugn och ro sitta och läsa in sig på ämnet när det kommer till vilka produkter som passar bäst för just den hyn man har. Lindarome är ett företag som är verksamma i åtminstone Sverige och de erbjuder sina kunder kosttillskott för huden, så att en ska bli fin inifrån och ut. 

Är produkterna värda sitt pris hos Lindarome? Hur ska jag ta mig till om jag vill lämna in en reklamation eller känner mig missnöjd över någon produkt hos Lindarome? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa recensioner som andra personer har skrivit. 

Mer information om Lindarome
Lindarome är ett företag som är grundat och lanserat i Sverige och de säljer och tillverkar produkter som är både skonsam och effektiv och är baserad på aktiva produkter från naturen i Sverige. Alla produkter som företaget säljer är tillverkade i Sverige och de innehåller inga parabener eller mineraloljor, samt att de inte är testade på djur. Företaget började hela sin verksamhet under 2011 med filosofin att huden är en spegelbild på hur vi mår på insidan, vilket inte är en myt. 

Vad erbjuder Lindarome sina kunder?
Lindarome har några olika produkter som tex serum, kosttillskott och så vidare. Företagets hemsida kan man ha på olika språk för att underlätta shoppandet för så många som möjligt. Vet man vad det är som man är ute efter så kan man genast använda sig av sökfunktionen som finns inne på hemsidan.  När man gör en beställning via hemsidan så kommer det att ta mellan 2 till 4 dagar för dig att få hem produkten. När det kommer till själva betalningen så är det Klarna som har hand om den vilket betyder att man kan välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken, delbetalning eller på faktura. Skulle det vara så att man beställer någon produkt som man sedan känner sig missnöjd med så har man upp till 14 dagar på sig att returnera den. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Lindarome?
Vill man komma i kontakt med företagets kundtjänst så kan man göra det genom att skicka e-post till dem. Men innan man gör det kan man börja med att läsa igenom all information och alla villkor som finns på hemsidan, chansen är stor att man då hittar svaret på sin fråga. 

Har du någon erfarenhet eller har du kanske handlat hos Lindarome? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget. 


Lindarome.