Lime Crime

Alla recensioner

Lime Crime

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify
Bloomify
2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic
Swiss Clinic
1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin
DinVitamin
1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Topformula
Topformula
1 recensioner

Kosttillskott kan vara väldigt bra att ta, i synnerhet i form av olika vitaminer. Vi som bor här uppe i Norden får sällan till...

Lime Crime

Ibland vill man hålla sig undan och inte synas så mycket om man är utanför sitt hem eller bland folk man inte känner. Dock kan man kanske i andra situationer känna att man vill sticka ut och bära de kläder och smink man vill även hur skrikiga eller speciella de än är. Det kan kännas både tryggt och säkert att se likadan ut som alla sina vänner men ibland måste man helt enkelt utmana sig själv och våga bära saker som andra inte gör. Lime Crime är ett företag som blivit kända på marknaden genom att erbjuda färgstarka smink- och hårprodukter. 

Eftersom Lime Crime erbjuder färgglada produkter, är det verkligen så pass pigmenterade som man skulle önska? Är produkterna värda sitt pris eller kommer de att samla damm i mitt hem? Läs och få se vad andra personer har för erfarenheter av företaget här på OmdömesStälle

Mer info om Lime Crime
Lime Crime är ett företag som endast erbjuder veganska produkter som inte testas på djur. Företaget har erbjudit produkter inom smink och hår på marknaden sedan 2008 och de som grundade företaget valde att göra det eftersom de ville att världen ska bli lite färggrannare. Företaget grundades och lanserades i USA av Doe Deere och idag arbetar det cirka 50 personer på Lime Crime. I produktsortimentet hos företaget finns det cirka 100 produkter inom smink samt 24 olika färger för håret. Lime Crime produkter kan köpas antingen direkt via dem eller hos olika återförsäljare som till exempel: ASOS, Cult Beauty och Ulta. 

Vad erbjuds hos Lime Crime?
Inne i företagets nätbutik är produkterna indelade i kategorier och sminkmässigt säljer Lime Crime produkter som till exempel ögonskuggor, läppstift puder för ansiktet och så vidare. Lime Crime levererar sina produkter till länder runt om i världen men de kan inte leverera alla sina produkter till länder inom Europa eftersom det finns restriktioner på vissa färger. Om en kund inom Sverige väljer att göra en beställning kommer det att läggas till en fraktavgift på €9.95 oberoende hur mycket kunden väljer att beställa. Kunden kan spåra sitt paket medans det är på väg men internationella kunder kan räkna med en leveranstid på mellan 10 och 20 arbetsdagar. Det kan läggas till både moms och tullavgifter då internationella kunder gör beställningar hos Lime Crime. Företaget godkänner en returnerad produkt så länge kunden begär att få göra en retur inom 30 dagar från och med den dagen då beställningen gjorts. De oftast ställda frågorna finns besvarade inne i nätbutiken men Lime Crime kan även kontaktas via live chatt eller e-post. 

Åsikter om Lime Crime
Har du handlat hos Lime Crime och har några erfarenheter av dem? Om du har det kan inte du då skriva en egen recension som du lämnar här inne hos oss? I din recension kan du berätta vad du tycker om företaget och deras produkter. Tror du att du kommer att handla hos dem igen och varför tycker du som du gör? 


Läppstift som kan köpas hos Lime Crime.