Lilicloth

Alla recensioner

Lilicloth

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Lilicloth

Kläder och still är en stor del i hur människor uttrycker sig. Alla använder vi olika plagg av olika anledningar. För vissa, handlar det om bekvämhet. För andra, ger kläder dem en känsla av självsäkerhet vilket i sin tur får dem att tro på sig själva. Kläder kan verkligen ha olika mål och funktioner. Sedan har vi ju alla olika stilar som speglar våra personligeheter, intressen och kroppsformer. Alla de sakerna tenderar att förändras genom livet när vi åldras, och vår stil hänger med. Sedan har du även trenders påverkan. Du kommer antagligen inte klä dig som du gjorde när du var 20 när du är 35. Och det är bara fint!

Vad än för ålder du har, eller vilket kön du än har, förtjänar du att känna dig fin och bekväm i dina kläder. Att uppdatera garderoben, på ett hållbart och närvarande sätt, är inget du behöver skämmas över. Att klicka hem några fina plagg som du förtjänar är helt okej.

När det kommer till klädbutiker på nätet, har du verkligen tusentals att välja på. Lilicloth, är bara en av många. Tack vare det breda sortimentet, har Lilicloth ändå en stor kundbas. Kan det då vara en butik som är intressant för dig? Vi rekommenderar att du läsar andra kunders recensioner innan du gör en beställning. Vad tycker andra om utbudet, kvaliteten för priset och hela upplevelsen generellt? Verkar de flesta nöjda med sina köp? Varför? Varför inte?

Om Lilicloth
Lilicloth är en klädbutik på nätet som säljer fast-fashion för både kvinnor och män i alla åldrar. Företagets vision är att alla ska kunna känna sig snygga vare sig man är ung eller gammal. De säger sig välja de bästa plaggen från de bästa märkena för det bästa priset möjligt.

Idag har Lilicloth utvecklat en onlinebutik som levererar till 40 länder i världen.

Vad erbjuder Lilicloth?
Hos Lilicloth hittar du alla möjliga plagg, för både män och kvinnor. Sortimentet erbjuder speciellt plagg med olika tryck och mönster för unika tillägg i garderoben. Välj mellan tröjor, byxor, klänningar, kjolar, skor och accessoarer.

Du hittar alltid nya kollektioner baserat på olika tillfällen, högtider och säsonger. Företaget letar ständigt efter nya plagg att lägga till i sitt sortiment. Enligt Lilicloth, väljer man endast det bästa när det kommer till kvalitet, trender, mönster och snitt.

När du beställer en vara från Lilicloth, gör du det online. Lilicloth har som mål att du ska få hem dina kläder så snabbt som möjligt och erbjuder flera fraktalternativ.

Kontakta Lilicloth?
För din trygghet som kund, uppmuntrar Lilicloth dig att kontakta dem om någon fråga eller problem skulle uppstå. Du kan inte ringa Lilicloth just nu, men du kan enkelt skicka ett meddelande via kontaktformuläret på hemsidan så kontaktar kundtjänst dig så snart som möjligt.

Recensera Lilicloth
Du som har erfarenhet av att handla hos Lilycloth får gärna skriva en recension om din upplevelse. Recensioner hjälper andra kunder som funderar på ett köp. Rekommenderar du Lilicloth? Varför? Varför inte? En recension behöver bara ta ett par minuter men kan hjälpa hundratals onlineshoppare!