Lightake

Alla recensioner

Lightake

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Estore
Estore
5 recensioner

Ni vet säkert att det finns butiker som verkligen säljer allt, det har igen skillnad om det handlar om elektronik, träningstillbeh&o...

Logo PatPat
PatPat
2 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Club Creo
Club Creo
1 recensioner

Att pyssla och att skapa egna saker är något som väldigt många tycker om att göra, oberoende vilken ålder man &aum...

Lightake

Att handla via nätet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. En sak som väldigt många personer väljer att handla online är alla produkter man kan tänka sig till sina barn. Man kan köpa alla nödvändigheter online som tex säng, barnvagn, bilstol och så vidare. Lightake är även ett företag som valt att sälja produkter för barn, nämligen leksaker

Hur är kvaliteten på produkterna hos Lightake? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

Mer info om företaget Lightake
Lightake är ett företag och en nätbutik som är verksam på marknaden genom att vara ett e-handelsföretag som säljer leksaker och pussel till länder runt om i världen. Lightake fungerar som en återförsäljare vilket betyder att de köper in produkter från olika fabriker och andra typer av tillverkare som de sedan säljer vidare via sin hemsida. I dagsläget driver inte Lightake någon typ av fysisk verksamhet utan de är endast verksamma online. 

Det som Lightake erbjuder sina kunder
Olika produktkategorier finns inne på företagets hemsida, och även en sökfunktion som gör det möjligt för kunderna att söka bland alla produkter som finns i sortimentet. När det kommer till betalningen så kan kunderna antingen välja mellan att betala med PayPal eller direktbetalning med antingen bank- eller kreditkort. Om kunder inom Sverige väljer att beställa via Lightake så är den uppskattade leveranstiden mellan 7 till 20 arbetsdagar, men i vissa fall kan leveranstiderna förlängas. Från och med att kunden har mottagit sitt paket så kan hen inom 14 dagar göra en retur på någon produkt. 

Hur kundtjänsten hos Lightake kan kontaktas
Finns det några frågor eller funderingar som kunderna kanske har så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post till dem. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare. Inne på företagets hemsida kan kunderna ta del av en ”FAQ” där svaren till de oftast ställda frågorna finns.
 
Har du någon erfarenhet av företaget Lightake? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte om priserna som företaget erbjuder, om kundtjänsten var till hjälp och annan information som du vill tillägga.


Leksaker till barn.