OmdömesStälle

  Recensioner Lightake

  Att handla via nätet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. En sak som väldigt många personer väljer att handla online är alla produkter man kan tänka sig till sina barn. Man kan köpa alla nödvändigheter online som tex säng, barnvagn, bilstol och så vidare. Lightake är även ett företag som valt att sälja produkter för barn, nämligen leksaker.

  Hur är kvaliteten på produkterna hos Lightake? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Mer info om företaget Lightake

  Lightake är ett företag och en nätbutik som är verksam på marknaden genom att vara ett e-handelsföretag som säljer leksaker och pussel till länder runt om i världen. Lightake fungerar som en återförsäljare vilket betyder att de köper in produkter från olika fabriker och andra typer av tillverkare som de sedan säljer vidare via sin hemsida. I dagsläget driver inte Lightake någon typ av fysisk verksamhet utan de är endast verksamma online.

  Detroit: Become Human [PS4] #10 Lets Play med Smutsen

  Det som Lightake erbjuder sina kunder

  Olika produktkategorier finns inne på företagets hemsida, och även en sökfunktion som gör det möjligt för kunderna att söka bland alla produkter som finns i sortimentet. När det kommer till betalningen så kan kunderna antingen välja mellan att betala med PayPal eller direktbetalning med antingen bank- eller kreditkort. Om kunder inom Sverige väljer att beställa via Lightake så är den uppskattade leveranstiden mellan 7 till 20 arbetsdagar, men i vissa fall kan leveranstiderna förlängas. Från och med att kunden har mottagit sitt paket så kan hen inom 14 dagar göra en retur på någon produkt.

  Hur kundtjänsten hos Lightake kan kontaktas

  Finns det några frågor eller funderingar som kunderna kanske har så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post till dem. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare. Inne på företagets hemsida kan kunderna ta del av en ”FAQ” där svaren till de oftast ställda frågorna finns.

  Har du någon erfarenhet av företaget Lightake? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte om priserna som företaget erbjuder, om kundtjänsten var till hjälp och annan information som du vill tillägga.


  Leksaker till barn.

  Lightake
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Lightake

  Din recension

  FAQ

  Är Lightake ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Lightake. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Lightake?

  Lightake är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Barn & Baby, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Lightakes webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.