Liggboxen

Alla recensioner

Liggboxen

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Oliver & Eva

Oliver & Eva

0 recensioner

Med dagens e-handel så kan man verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig online, det har nästan ingen skil...

Logo Mshop

Mshop

0 recensioner

Att handla via internet och e-handel blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. D...

Logo Intima

Intima

0 recensioner

Allt som man kan tänka sig finns i dag att köpa online. Det har ingen skillnad om det handlar om möbler, vitvaror, kläder eller...

Logo Lustjakt

Lustjakt

0 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Liggboxen

Många har kanske varit i ett långt förhållande. Man har haft samma partner under många års tid vilket är roligt eftersom man känner varandra så väl, men det kan även bli tråkigt på vissa fronter om man är en person som behöver lite förändring. Att pigga upp ett förhållande kan man göra på många sätt. Man kan tex leka roliga lekar som man kanske inte gjort förut, man kan åka på semester utan barnen och bara njuta under några veckor och det finns även prylar som kan pigga upp äventyrandet i sovrummet. I dag kan man hitta allt som man kan tänka sig online. Man kan finna nya kläder, helt ny inredning, vitvaror och även såklart sexleksaker och andra prylar för en själv eller till sin partner. Många föredrar att handla sexleksaker online eftersom det är så pass diskret. Liggboxen är ett företag som erbjuder sina kunder en sexleksaks prenumeration

Om jag ska påbörja en prenumeration hos Liggboxen, är då kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag. 

Mer om Liggboxen
Företaget och hemsidan Liggboxen grundades och lanserades av två kvinnor i Sverige som driver en podcast med 170 000 unika lyssnare varje månad. Liggboxen har funnits på den svenska marknaden under några års tid och själva Liggboxen är ett samarbete mellan podcasten (alla våra ligg) samt sexbutiken Mshop.se. 

Vad erbjuder Liggboxen sina kunder?
Inne på företagets hemsida kan kunderna välja om de vill påbörja en prenumeration hos Liggboxen och de har även möjligheten att se vad innehållet i de tidigare boxarna har varit. I boxarna som Liggboxen erbjuder finns det produkter främst till personer som har en partner men produkterna kan även kunden använda själv. Själva boxen som kunden kan prenumerera på skickas ut till kunden varannan månad (februari, april, juni, augusti, oktober samt december) och prenumerationen kostar 499 kr exklusive fraktkostnad. Då kunden väljer att påbörja en prenumeration så skapar hen ett konto på hemsidan och via det konto kan även kunden se när hen kommer att få sin box levererad. Den vanliga leveranstiden är mellan 1 – 2 arbetsdagar. 

Hur kan Liggboxen kontaktas?
Kundtjänsten hos Liggboxen kan nås genom antingen är e-post eller via telefon, samt att det är oftast ställda frågorna finns besvarade inne på företagets hemsida. Där i finns frågor besvarade som till exempel frakt och leverans samt retur och reklamation. Är kunden i behov av att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta kundtjänsten för att kunna gå vidare med sitt ärende. 

Har du provat på en box från Liggboxen, och har några tankar eller åsikter om dem? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte om leveranstiderna, kvaliteten på produkterna samt om du eventuellt gjorde en retur. 


Hur kan man starta egen e-handel.