OmdömesStalle

  Recensioner Liggboxen

  Många har kanske varit i ett långt förhållande. Man har haft samma partner under många års tid vilket är roligt eftersom man känner varandra så väl, men det kan även bli tråkigt på vissa fronter om man är en person som behöver lite förändring. Att pigga upp ett förhållande kan man göra på många sätt. Man kan tex leka roliga lekar som man kanske inte gjort förut, man kan åka på semester utan barnen och bara njuta under några veckor och det finns även prylar som kan pigga upp äventyrandet i sovrummet. I dag kan man hitta allt som man kan tänka sig online. Man kan finna nya kläder, helt ny inredning, vitvaror och även såklart sexleksaker och andra prylar för en själv eller till sin partner. Många föredrar att handla sexleksaker online eftersom det är så pass diskret. Liggboxen är ett företag som erbjuder sina kunder en sexleksaks prenumeration.

  Om jag ska påbörja en prenumeration hos Liggboxen, är då kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Mer om Liggboxen

  Företaget och hemsidan Liggboxen grundades och lanserades av två kvinnor i Sverige som driver en podcast med 170 000 unika lyssnare varje månad. Liggboxen har funnits på den svenska marknaden under några års tid och själva Liggboxen är ett samarbete mellan podcasten (alla våra ligg) samt sexbutiken Mshop.se.

  Testfakta testar glasögonglas

  Vad erbjuder Liggboxen sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan kunderna välja om de vill påbörja en prenumeration hos Liggboxen och de har även möjligheten att se vad innehållet i de tidigare boxarna har varit. I boxarna som Liggboxen erbjuder finns det produkter främst till personer som har en partner men produkterna kan även kunden använda själv. Själva boxen som kunden kan prenumerera på skickas ut till kunden varannan månad (februari, april, juni, augusti, oktober samt december) och prenumerationen kostar 499 kr exklusive fraktkostnad. Då kunden väljer att påbörja en prenumeration så skapar hen ett konto på hemsidan och via det konto kan även kunden se när hen kommer att få sin box levererad. Den vanliga leveranstiden är mellan 1 – 2 arbetsdagar.

  Hur kan Liggboxen kontaktas?

  Kundtjänsten hos Liggboxen kan nås genom antingen är e-post eller via telefon, samt att det är oftast ställda frågorna finns besvarade inne på företagets hemsida. Där i finns frågor besvarade som till exempel frakt och leverans samt retur och reklamation. Är kunden i behov av att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta kundtjänsten för att kunna gå vidare med sitt ärende.

  Har du provat på en box från Liggboxen, och har några tankar eller åsikter om dem? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte om leveranstiderna, kvaliteten på produkterna samt om du eventuellt gjorde en retur.


  Hur kan man starta egen e-handel.

  Liggboxen
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Liggboxen

  Din recension

  FAQ

  Är Liggboxen ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Liggboxen. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Liggboxen?

  Liggboxen är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Sexbutiker. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Liggboxen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.