Life

Alla recensioner

Life

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify

Bloomify

2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic

Swiss Clinic

1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Ginos

Ginos

10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

Life

Att leva ett hälsosamt liv med träning, motion och olika slags kosttillskott är något som många redan gör, och många försöker även göra det. Kosttillskott och vitaminer är något som är väldigt bra att få in i vardagen, eftersom vi som bor här i Norden inte alls får så mycket D-vitamin som vi egentligen skulle behöva. Det är även bra att at olika sorters kosttillskott om man tex tränar eller om man har brist på någon vitamin eller mineral. Det finns många butiker både fysiska och även nätbutiker som säljer kosttillskott. Vissa föredrar att gå till en fysisk affär och fråga om hjälp när det kommer till dessa saker, medans andra föredrar att sitta hemma och forska om olika produkter och prylar och sedan beställa hem dem. En butikskedja som säljer kosttillskott både online och i fysiska butiker är Life. 

Om du har frågor som tex: Hur fungerar leveranserna hos Life? Hur ska man göra om man är i behovet att returnera någon produkt man köpt från Life? Jag bor inte i Sverige, kan jag ändå handla hos Life? Om du har dessa frågor kan det vara bra att läsa andra personers recensioner, som de har skrivit efter att de har handlat hos Life. 

Mer information om företaget Life?
Life är en butikskedja som driver e-handel men de har även 345 fysiska butiker utspridda i Finland, Norge och Sverige. Företaget Lifes mission och vision är att hjälpa deras kunder att hitta balans mellan kost, motion och vila. Life har en egen klubb där det för tillfället är cirka 775 000 medlemmar och klubben fortsätter hela tiden att växa. 

Vad erbjuder Life sina kunder?
Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier med produkter som tex kosttillskott, hälsa, träning livsmedel mm. På hemsidans första sida kan man även se vilka produkter som är de mest populära, samt vilka produkter som är nya i företagets sortiment. Betalningsalternativen som man kan välja mellan då man handlar hos Life är faktura, delbetalning, direktbetalning via internetbanken eller kortbetalning. Leveranstiden är mellan 1 – 2 arbetsdagar, och om man vill kan man även välja att hämta ut paketet i en fysisk Life butik. 

Om man väljer att bli medlem i Lifes klubb kommer man att kunna skaffa sig bonuspoäng då man handlar hos dem, man kommer att få nyhetsbrev med information om kampanjer och erbjudanden samt att man kommer att få Lifes egen tidning 4 gånger i året. Life är även med på de vanligaste sociala medierna och där kan man följa dem för att få inspiration. 

Hur kan man komma i kontakt med Life? 
På företagets hemsida finns en flik där de oftast ställda frågorna finns, och där kan man gå in och läsa om man undrar över något. Hittade man inte svaret på sin fråga kan man kontakta kundtjänsten genom att skicka e-post till dem. Vill man lämna in en reklamation ska man kontakta kundtjänsten. 

Har du handlat hos Life? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget.