OmdömesStalle

  Recensioner LensNow

  Att köpa linser är oftast väldigt tråkigt, man gör det bara för att man måste. Ofta kan linser vara väldigt dyra och det kan ta länge att få dem. Nu behöver du inte oroa dig längre, företaget LensNow erbjuder billiga linser och de har alltid snabba leveranser. Välkommen till företaget som du kommer att köpa dina linser från och med nu.

  Information om LensNow

  LensNow har ett väldigt brett sortiment av olika linser och linstillbehör, företagets mål är att erbjuda både det bästa möjliga priset men även den bästa kundupplevelsen. Företagets kontor ligger i Stockholm och där jobbar det kunnig personal som har breda kunskaper och lång erfarenhet. Företagets kunder är väldigt nöjda och inne på LensNows hemsida kan du läsa recension om vad andra kunder tycker om dom.

  Hur gör man med linser.

  Vad erbjuder LensNow

  Företagets hemsida är väldigt tydlig och lätt att använda och du kommer snabbt att hitta vad du är ute efter. Du kan smidigt kolla igenom olika kategorier och flikar. När du har valt vad du vill beställa från LensNow kan du välja mellan några olika betalsätt, du kan välja mellan faktura, kontobetalning, kort eller direktbetalning. Detta är för att du ska känna dig så säker och trygg som möjligt. LensNow har väldigt snabba leveranser och leveranstiden ligger på 1–3 arbetsdagar. Om det är så att produkten inte finns i lager kommer leveranstiden att bli lite längre. Det har ingen skillnad hur mycket eller lite du beställer men fraktkostnaden kommer alltid att ligga på 29 kr och alla leveranser levereras med PostNord. Du kan endast beställa produkter inom Sverige och i alla priser som finns på hemsidan igår det svensk moms vilket är 25%. Du har 14 dagars ångerrätt när du gör en beställning och den gäller om varan är i väsentligt oförändrat skick, du ska alltid kontakta företaget innan du gör en retur oavsett vad anledningen är.

  LensNow erbjuder en väldigt pålitlig prisgaranti vilket betyder att om du hittar samma vara billigare i någon annan svensk butik kommer LensNow att betala mellanskillnaden åt dig.

  Reklamationer, tips och komma i kontakt med LensNow

  Om du har några frågor eller funderingar till företaget om deras produkter eller dylikt behöver du inte tveka utan det är bara att höra av dig. Det första du alltid kan börja med är att gå in på företagets hemsida för att läsa de oftast ställda frågorna. Om du inte hittar ditt svar där är det bara att kontakta företaget, du kan komma i kontakt med LensNow genom att fylla i ett frågeformulär som finns inne på hemsidan eller så kan du kontakta dem via e-post. Under helgfria vardagar försöker de alltid att göra sitt bästa för att återkomma till dig så snabbt som möjligt vilket vanligtvis är inom 24 timmar. Om du vill lämna in ett klagomål ska du kontakta LensNow och beskriva ditt problem så noggrant som möjligt så att de kan hjälpa dig med det.

  Glöm inte att skriva en egen recension om företaget om du köper dina linser via dom eller annars har några tankar och erfarenheter om dom.

  LensNow
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om LensNow

  Din recension

  FAQ

  Är LensNow ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om LensNow. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder LensNow?

  LensNow är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van LensNow gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.