OmdömesStälle

  Recensioner Lensia

  Väldigt många använder dagligen antingen glasögon eller linser. Om man använder linser och skulle behöva nya så kan man ju såklart åka till en fysisk butik som säljer just de linserna man är ute efter och så kan man köpa dem där. Men att göra det är ganska tidskrävande, man är tvungen till att anpassa sig till butikens öppettider samt att det kan till och med vara så att just dina favorit linser är helt slutsålda, och så är du tvungen att åka till en annan fysisk butik. Men om man inte vill så behöver man inte göra så nuförtiden, eftersom man nu kan handla så gott som allting man kan tänka sig online. Det finns flera olika nätbutiker som säljer just linser, både i Sverige och i många andra länder i världen. Lensia är ett företag som erbjuder sina kunder bland annat linser.

  Genom att läsa andra personers recensioner om företag som tex Lensia kan man finna svaret på många knepiga frågor. man kan tex hitta svaret på frågor som: är produkterna värda sitt pris? Är kvaliteten bra på produkterna eller kommer de att gå sönder efter första användningen? Är returerna enkla att göra om man skulle känna behovet till det eller inte?

  Mer info om företaget Lensia

  Företaget grundades och lanserades i Sverige och driver inte någon fysisk butik utan är verksamma online via deras hemsida. Företaget och hemsidan har funnits under flera års tid och de har levererat sina produkter till 10 000 kunder runt om i Sverige. Lensia fungerar som en återförsäljare, vilket betyder att de inte tillverkar sina egna linser.

  Bring Research - Så blir du en vinnare i julhandeln 01

  Vad erbjuder Lensia sina kunder?

  Inne på företagets hemsida finns det olika produktkategorier samt att det finns en sökfunktion inne på hemsidan som kunderna kan använda sig av. Priserna som är synliga inne på hemsidan är skrivna i svenska kronor samt att de är inklusive moms. Då kunderna gör beställningarna inne på hemsidan så är den normala leveranstiden mellan 3–5 vardagar, så länge som produkterna finns i företaget lager. I annat fall kan det ta upp till 7 – 14 dagar för kunderna att få sin leverans. Lensia levererar sina produkter endast inom Sverige. Då kunderna gör sin beställningar så har de 60 dagar på sig att göra en retur från och med att de har fått sin beställning.

  Hur kan kundtjänsten hos Lensia nås?

  Kundtjänsten hos företaget kan kunderna nå antingen via telefon eller via e-post. Inne på företagets hemsida finns det även villkor och annan information som kunderna kan läsa innan de kontaktar kunderna. De oftast ställda frågorna som kunderna brukar ställa företaget finns även besvarade inne på deras hemsida. Skulle kunderna vara i behovet av att lämna in en reklamation så kan kunderna börja med att kontakta kundtjänsten för att sedan gå vidare med sitt ärende.

  Har du någon erfarenhet av Lensia? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om produktkvaliteten, leveranstiderna och även om du var tvungen att göra en retur eller en reklamation.


  Hur fungerar egentligen linser?

  Lensia
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Lensia

  Din recension

  FAQ

  Är Lensia ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Lensia. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Lensia?

  Lensia är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Lensias webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.