OmdömesStalle

  Recensioner Lenovo

  Dagens teknik och internet har gjort det möjligt för oss att i princip göra allting online, oberoende vad det än handlar om. Det är möjligt att handla all mat online, beställa städ- eller annan typ av hemhjälp samt att det är möjligt att skola sig helt på distans och få en utbildning. Med all denna teknik så har det även kommit hur många olika prylar som helst. Det finns hur många märken på datorer, telefoner och plattor som helst, vilket kan kännas nästan som en djungel. Vissa nya märken dyker upp ofta, medans gamla märken fortfarande lanserar nya produkter. Lenovo är ett företag som erbjuder datorer, plattor mobiler och annat.

  Är produkterna värda sitt pris hos Lenovo? Hur ska jag ta mig till om jag vill lämna in en reklamation eller känner mig missnöjd över någon produkt Lenovo? Hur fungerar egentligen produkter som företaget säljer? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa recensioner som andra personer har skrivit.

  Information om företaget Lenovo

  Under 1984 lanserades och grundades Lenovo i Kina och har sedan 2013 varit världen största PC-tillverkare. På företaget arbetar det cirka 45 000 personer och tidigare gick Lenovo under namnet Legend. I dagsläget är Lenovo verksamma på cirka 180 marknader i världen och de säljer fyra olika enheter i sekunden, samt har ett resultat med cirka 43 miljarder USD i intäkter.

  Unboxing & Test | HTC Vive VR-kit!

  Det som Lenovo idag erbjuder

  Inne på företagets hemsida är det möjligt att köpa deras produkter, det finns olika produktkategorier samt sökfunktion för att söka bland alla produkter i sortimentet. Lenovo säljer inte endast fysiska produkter utan de har även ett sortiment bestående av olika tjänster och andra lösningar. Många olika återförsäljare säljer även utav Lenovos produkter, vilket betyder att de flesta elektronikbutikerna har ett sortiment där Lenovos produkter finns med. Kunderna kan själva välja på vilket språk de vill använda företagets hemsida, och även i vilken valuta de vill se produkt priserna. UPS är det företag som sköter som leveranserna då det görs beställningar via Lenovo och den vanliga leveranstiden är mellan 4-9 arbetsdagar. Medans kundens paket är påväg är det möjligt för hen att spåra sitt paket.

  Ett eget nyhetsbrev har även Lenovo som det går att prenumerera på och sedan får prenumeranterna e-post då vissa produkter tex erbjuds för tillfället till extra bra pris.

  Hur det är möjligt att kontakta Lenovo

  Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos Lenovo genom att skicka e-post eller ringa till företaget, då ska kunden komma ihåg att lägga till order nummern om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du gjort något inköp hos Lenovo? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten var och annan information om du vill lägga till något annat.


  Produkt som Lenovo erbjuder.

  Lenovo
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Lenovo

  Din recension

  FAQ

  Är Lenovo ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Lenovo. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Lenovo?

  Lenovo är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Elektronik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lenovo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.