OmdömesStalle

  Recensioner Lekmer

  Om Lekmer

  Företaget är en e-handlare som säljer barnprodukter och barnkläder, det grundades år 2006 och är värderat till en miljard kronor. Lekmer och Babyshop ingår i Babyshop Group som har sin huvudmarknad i Sverige och Norden, men finns även i Asien. Företagets ambition är att bli marknadsledande i Norden när det kommer till att sälja leksaker på nätet.

  Vilka produkter erbjuder Lekmer?

  Hos Lekmer kan du hitta ett väldigt stort utbud av barnkläder, barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker, babyprodukter och även inredning till barnrummet. Allt detta erbjuds även till rätt pris. Alla produkter som Lekmer erbjuder är av hög kvalitet och gjorda av välkända fabrikanter, de erbjuder endast produkter utav bra kvalitet eftersom det är otroligt viktigt. Lekmer har så stort utbud av barnprodukter så det finns väldigt få saker som inte finns på deras hemsida. Tack vara att Lekmer har en online butik slipper du stressen att gå i en vanlig affär, du kan i lugn och ro kolla vad du skulle vilja ha och behöva. Lekmer erbjuder ofta olika sorts rabatter och även en outlet där du kan fynda många bra saker. På hemsidan kan du enkelt kolla igenom olika kategorier på produkter men du kan även filtrera enligt endast speciella varumärken ifall du och ditt barn har någon speciell favorit. Lekmer erbjuder allt som behövs då det kommit ett nytt tillskott till familj, och de erbjuder barnkläder för alla säsongen som är anpassningsbara för alla sorts väder. På hemsidan kan du även hitta barnskor som är tåliga och vattentäta för alla årstider.

  Om du beställer för över 499kr kommer det att ingå fri frakt annars tillkommer det en minimal fraktkostnad. Leveranstiden på produkterna beror på om du tar hemleverans, till ett ombud eller väljer att hämta ut ditt paket i en fysisk butik. Lekmer vill att du alltid ska vara nöjd med det du beställt men ser du att du tagit fel produkt eller att den kanske inte passar kan du såklart lämna tillbaka den. Du har möjligheten att öppna förpackningen och kolla närmare på produkten, är varan inte vad du tänkt dig har du 365 dagars öppet köp.

  Kontakta Lekmer

  Om du undrar över någon produkt eller behöver råd angående något kan du alltid vända dig till Lekmers kundtjänst som alltid vill hjälpa sina kunder. Om du skulle få hem en vara som inte uppfyller dina förväntningar kommer Lekmer att hjälpa dig att reklamera den varan. Det första du ska göra då du lämnar in en reklamation är att fylla i ett webformulär och beskriva felet på produkten och kom även ihåg att alltid bifoga bilder. Det kan ta några dagar för Lekmer att svara på din reklamation så avvakta gärna några dagar, om en eventuell tvist skulle uppstå så kommer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer att följas. Har du några andra frågor till Lekmer kan du kontakta dem på e-post eller på telefon under vanliga arbetstider.

  Vad tycker du om Lekmer?

  Brukar du eller har du kanske handlat något hos Lekmer? Skriv då en egen recension och berätta om det.

  En video från leksaksbutiken på nätet, Lekmer.

  Lekmer
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Lekmer

  Din recension

  FAQ

  Är Lekmer ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Lekmer. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Lekmer?

  Lekmer är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Barn & Baby. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lekmer gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.