Le Luna

Alla recensioner

Le Luna

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify
Bloomify
2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic
Swiss Clinic
1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin
DinVitamin
1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Topformula
Topformula
1 recensioner

Kosttillskott kan vara väldigt bra att ta, i synnerhet i form av olika vitaminer. Vi som bor här uppe i Norden får sällan till...

Le Luna

I dagsläget har väldigt många personer ett stort intresse av skönhetsprodukter och de brinner verkligen för att ta hand om sin hud och hy. Eftersom det har blivit så populärt med skönhetsprodukter och att ta hand om sin hud så finns det även väldigt många företag och verksamheter som tillverkar och säljer sina egna hudvårdsprodukter. Man kan i dagsläget hitta smink och skönhetsprodukter både online och i fysiska butiker. Om man väljer att handla skönhetsprodukter online så har man tillgång till ett stort utbud och man kan även i lugn och ro sitta och läsa in sig på ämnet när det kommer till vilka produkter som passar bäst för just den hyn man har. I Sverige finns det många olika företag som erbjuder just skönhetsprodukter online, ett företag som är verksamma på nätet och erbjuder sina skönhetsprodukter är Le Luna. 

Är produkterna värda sitt pris hos Le Luna? Hur ska jag ta mig till om jag vill lämna in en reklamation eller känner mig missnöjd över någon produkt hos företaget? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa recensioner som andra personer har skrivit. 

Mer information om Le Luna
Le Luna är ett företag som säljer hudvårdsprodukter och de grundades under 2009 som är gjorda med produkter som kommer från botaniska och ekologiska källor. Företaget Le Luna har ett varierande sortiment och de använt sig av internationella metoder och företaget har därför blivit kända i flera länder världen över. 

Vad erbjuder Le Luna sina kunder?
Inne på företagets hemsida finns det olika kategorier som tex hår, smink, hudvård samt att de även har en kategori där man kan se produkterna som är gjorda för män. Inne på företagets hemsida kan man även se vilka produkter som är nya för sortimentet samt man kan se vilka produkter som är de mest populära. Om man handlar på hemsidan för mer än 499 kr så kommer man inte att behöva betala någon fraktkostnad. Men annars kommer det att tillkomma en fraktkostnad på mellan 29 kr – 99 kr. Om man vill så kan man även betala för expressleverans men det kommer att kosta mer. När man har gjort en beställning så kommer det att ta några vardagar innan man får hem sitt paket. När det kommer till betalningen på hemsidan så kan man välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken, på faktura eller på delbetalning. 

Le Luna har även ett nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Le Luna?
Skulle man vilja komma i kontakt med kundtjänsten hos Le Luna så kan man göra det genom att ringa dem på telefon, skicka e-post till dem eller så kan man chatta med dem live inne på deras hemsida. Skulle man vilja lämna in en reklamation så ska man börja med att kontakta kundtjänsten för att gå vidare med ärendet. 

Har du någon erfarenhet av Le Luna? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget. 


Tips på hudvårdsprodukter som man kan laga själv.