OmdömesStalle

  Recensioner Le Luna

  I dagsläget har väldigt många personer ett stort intresse av skönhetsprodukter och de brinner verkligen för att ta hand om sin hud och hy. Eftersom det har blivit så populärt med skönhetsprodukter och att ta hand om sin hud så finns det även väldigt många företag och verksamheter som tillverkar och säljer sina egna hudvårdsprodukter. Man kan i dagsläget hitta smink och skönhetsprodukter både online och i fysiska butiker. Om man väljer att handla skönhetsprodukter online så har man tillgång till ett stort utbud och man kan även i lugn och ro sitta och läsa in sig på ämnet när det kommer till vilka produkter som passar bäst för just den hyn man har. I Sverige finns det många olika företag som erbjuder just skönhetsprodukter online, ett företag som är verksamma på nätet och erbjuder sina skönhetsprodukter är Le Luna.

  Är produkterna värda sitt pris hos Le Luna? Hur ska jag ta mig till om jag vill lämna in en reklamation eller känner mig missnöjd över någon produkt hos företaget? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa recensioner som andra personer har skrivit.

  Mer information om Le Luna

  Le Luna är ett företag som säljer hudvårdsprodukter och de grundades under 2009 som är gjorda med produkter som kommer från botaniska och ekologiska källor. Företaget Le Luna har ett varierande sortiment och de använt sig av internationella metoder och företaget har därför blivit kända i flera länder världen över.

  Project For Gaia - Schamanische Heiltrommel, 45 Minuten schamanische Reise nach Michael Harner

  Vad erbjuder Le Luna sina kunder?

  Inne på företagets hemsida finns det olika kategorier som tex hår, smink, hudvård samt att de även har en kategori där man kan se produkterna som är gjorda för män. Inne på företagets hemsida kan man även se vilka produkter som är nya för sortimentet samt man kan se vilka produkter som är de mest populära. Om man handlar på hemsidan för mer än 499 kr så kommer man inte att behöva betala någon fraktkostnad. Men annars kommer det att tillkomma en fraktkostnad på mellan 29 kr – 99 kr. Om man vill så kan man även betala för expressleverans men det kommer att kosta mer. När man har gjort en beställning så kommer det att ta några vardagar innan man får hem sitt paket. När det kommer till betalningen på hemsidan så kan man välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken, på faktura eller på delbetalning.

  Le Luna har även ett nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Le Luna?

  Skulle man vilja komma i kontakt med kundtjänsten hos Le Luna så kan man göra det genom att ringa dem på telefon, skicka e-post till dem eller så kan man chatta med dem live inne på deras hemsida. Skulle man vilja lämna in en reklamation så ska man börja med att kontakta kundtjänsten för att gå vidare med ärendet.

  Har du någon erfarenhet av Le Luna? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget.


  Tips på hudvårdsprodukter som man kan laga själv.

  Le Luna
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Le Luna

  Din recension

  FAQ

  Är Le Luna ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Le Luna. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Le Luna?

  Le Luna är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Le Luna gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.